Anasayfa
4 Eylül 2023, 6:35
sizden3
Abone

Kötüler kazanıyor ben kaybediyorum

Kötüler kazanıyor ben kaybediyorum

cratos
Esselamu aleykum ve rahmetullah. Rahmet ve bereket sizlerle olsun.

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.

Yıllarca yurt dışında çalıştım kimsenin hakkına girmedim çalmadım çırpmadım hak edene hakkını teslim etmeye çalıştım mağdur oldum hala alacaklarımı alamıyorum işimiz mahkemelere kaldı yada emeklerimiz hep boşa gitti. Savaş ortamlarında çalıştım darp gördüm kaçırıldım sesim çıkmadı şükrettim. Hiç ama hiç bir zaman ne namazımı +65 derece sıcaklıkta ne orucumu bıraktım( hristiyan ülkelerinde bile). Hep doğru olmaya dürüst olmaya çalıştım (elimden geldiği kadar) ama şunu anladım doğruluk dürüstlük insana sürekli kaybettiriyor. Allah’tan hep niyaz ettim istedim ki beni doğru dürüst insanlarla karşılaştırsın bir tane bile göremedim. Sürekli hırsız sürekli çalan insanlarla karşılaştım sürekli hakkım gasp edildi ama hep şükrettim. şirket kurdum işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ortağım paramı çaldı yıllarca onun ve o şirketin borçlarını ödedim hala da ödüyorum çok şükür az bir şey kaldı. Ben iyi olmaya dürüst olmaya çalıştıkça kötülükten uzak durmaya çalıştıkça etrafıma kötü insanlar geldi. Sanki kötü insan mıknatısıyım sürekli beni buluyorlar. Ben sürekli dua ettim rabbime borçlarımı ödeyip kabeye gelmek istiyorum bana bunu nasip et diye ben istedikçe Kabe benden uzaklaştı, daha da zorlaştı gitmem. İnsanlar görüyorum (tanıdıklarım) vakti zamanında neler yaptılar hala neler yapıyorlar Kabe kapısı arka bahçeleri gibi içki desen var zina desen var avanta lavanta ne istersen var Rabbim onları yanına kabul ediyor ama beni etmiyor. Bir ara namaz sonrası veya herhangi bir zamanda dua etmeyi bile bıraktım imanımı sorgular hale geldim ( Rabbim affetsin) Bu durum bir ara zoruma bile gitmeye başladı işin gerçeği dedim ki aga sen yapıyorsun ediyorsun ama karşılığı yok ya ağır bir imtihandan geçiyorsun yada tüm yaptıklarını haybeye yapıyorsun. Normal olarak normal bir insan gibi dünyalık da istiyorum ahretlik de inşaAllah namazımız orucumuz hayır hasenatımız kabul olur da ahiretimize yardımcı olur. Yine de halime binlerce kere şükrediyorum asla isyan etmiyorum etmemeye dikkat ediyorum ve hala kaybedenler kulübüne başkanlık ediyorum. Eğer yazımı okuduysanız fikirlerinizi merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Yatak ve kıble

Yorum: Kötüler kazanıyor ben kaybediyorum

Kayıtsız Üye
Sabır kardeş sabır. Aglasak da sızlasak da bir gun olucez. Sen kotuluklere karsi iyilik yap her zaman her zamanda yaptigin gibi. Vazgecme sakın. İnşeALLAH mükafatını alacaksın.

Ama kotuluk de yapsalar iyilik yap sen. Biz bazen unutsakta Alemlerin Rabbi unutmaz. Bunları biliyorsundur zaten. Vazgeçmek yok.

Okudunuz mu?  Şafii yim namazda iken sure okurken dilim dudağıma değdi tuzlu bir şey hissettim namazı bozar mı

Çalışıp üretip hiç bir karsilik beklemeden ALLAH’ın dinine ve insanlara faydali ol.


Yorum: Kötüler kazanıyor ben kaybediyorum

Vasat
Ben de böyleyim. Dua ettikçe uzaklaşıyor istediklerim. Bir süre sonra da hiçbirinin olmadığını görünce insan kendini sorgulamaya başlıyor. Hakketmeyecek naptım diye. Dua ederken bile böyleysem dua etmezsem nolur halim

Bu kategoride yer alan Tövbenin affetiremiyeceği günah var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötüler kazanıyor ben kaybediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.