Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

Kayıtsız Üye
Eşim cezaevinde suan. Sabah namazından sonra gördüm bu rüyayı. Ruyamda Ben eşimi ziyarete gitmişim. Gittigim yer cezaevinden ziyade bir oda gibi koltukta oturuyorum eşim banyo yapmış beyaz bornoz giymiş geldi karşıma oturdu. Esin geldi dediler geldim dedi.artik zaman geçmiyor diye kısa süreli ağladı. Bense onu teselli ediyordum sonra beni öptü ve ağzıma bir şey bıraktı ben onu rüyamda tükürük olarak algıladim. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek

Yorum: Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

arifselim
Allah sıkıntılarını gidersin ve eşinizi kurtarsın. Bu rüya eşin için sevinçli bir haber almaya ve özgürlüğüne kavuşmaya işaret eder. Bir yoruma göre ise, insanın düşündüğü ve etkilendiği şeylerin rüyasına yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Rüyada kocasini bornozla görmek, rüyada eşini bornozlu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada evlenmekten vazgeçmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.