Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Kadir gecesi ne zaman biter?

Kadir gecesi ne zaman biter?

Kayıtsız Üye
Dini kaynaklar bize gün ışığı doğmadan ve tan yeri aydınlanmadan gece devam eder diyor ancak bu sene saatlerde bir şeyler oldu ve imsak okunduğu zaman etraf hala alacakaranlık imsaktan sonra yapılan ibadetler kadir gecesinde yapılmış sayılır mı?

Okudunuz mu?  Baş örtüsü Sünnet Mi Yoksa Farzmıdır

Yorum: Kadir gecesi ne zaman biter?

arifselim
İmsak vaktinin girmesi ile o gece bitmiş olur. Etrafın karanlık olması ile takvim vakitleri ayrı bir konudur. Esas önemli olan imsaka kadar kadir gecesinden istifade edilebildiğidir.

Bu kategoride yer alan Arefe ile bayram günü gusül abdesti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadir gecesi ne zaman biter? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.