Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
missa03
Abone

Kilisede saygı göstermek günahmı?

Kilisede saygı göstermek günahmı?

Kayıtsız Üye
Sınıfla beraber camiye ve kiliseye gidildiği zaman. Kiliseye saygı göstermek günahmıdır? Mesela konuşmamak veya ordaki kişiler konuşunca, sussak ve dinlesek? Ve biryere otururken zarar vermemek için yavaş oturmak veya biryeri ellerken dikkat etmek??


Yorum: Kilisede saygı göstermek günahmı?

mumsema
Kiliseye gitmek iki şekilde olur; Ziyaret ve turistik amaçlı kiliseye gidilir, sadece kilisenin nasıl tanzim edildiğini, nasıl yapıldığını öğrenmek için gidebilirsiniz ama hiç bir müslümanın şirk koşulan yere gitmesini tavsiye etmiyoruz

Bu kategoride yer alan Duanın kabul olduğu zamanlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kilisede saygı göstermek günahmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.