Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:28
sizden2
Abone

Yanlışlıkla kızlık zarı yırtılması

Yanlışlıkla kızlık zarı yırtılması

larasu
Yanlışlıkla kızlık zarım delindi
merhaba ben 9 yaşındayken yanlışlıkla kızlık zarım delindi şu an 19 yaşındayım ileri de evleneceğim kişi bunu sorun eder mi ? Ederse ona anlatsam bana inanıp güvenir mi? Bazı insanlarda bu durum boşanma sebebi olabiliyormuş.bunu düşündükçe çok üzülüyorum.

Okudunuz mu?  Sunniler ile Hanefiler arasındaki fark nedir?

Yorum: Yanlışlıkla kızlık zarı yırtılması

arifselim
Merhaba. Bu çok normal ve insani bir durumdur. İstersen anlatabilirsin veya anlatmazsın bu konuda serbestsin. Hiç üzülmene de gerek yoktur. Evleneceğin kişinin sorun yapma ihtimali olduğunu düşünürsen anlatman uygun olur.

Bu kategoride yer alan 8942500 sene cehhenemde öylesine yanacağız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla kızlık zarı yırtılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.