Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
sizden93
Abone

Peygamber soyundan gelen geleceği bilebilir mi

Peygamber soyundan gelen geleceği bilebilir mi

GoSHawk.
mumsema; peygamber soyundan gelen birini biliyorum. İyi bir insandır kendisi. Ve kadın ne derse oluyor. Bir nevi geleceği görüyor. Sizce bu mümkün müdür.


Yorum: Peygamber soyundan gelen geleceği bilebilir mi

Tevbe
Çabuk tövbe et kardeşim, bu söylediklerin şirke girer. Bir daha da sakın böyle bir şey düşünme allah-ü Teala’dan başka kimseye bu sıfatı yakıştırma. Allah biz cahil kullarını affetsin bilmeden neler diyoruz, neler yapıyoruz..

Okudunuz mu?  Allah Teala bütün peygamberleri israilogullarına mı göndermiştir ?

Yorum: Peygamber soyundan gelen geleceği bilebilir mi

GoSHawk.
Ben her zaman Allah’a dua ve tövbe ediyorum zaten. Allah’a şükür namaza da başladım. Şöyle olabilir diye düşündüm. Böyle insanların imanları ve Allah’a yakınlığı normal sıradan birine göre doğal olarak daha fazladır. Bu imanın ve Allah’a yakınlıktan dolayı onlara verilen bir lütuf mu diye düşündüm. Büyücü demiyorum. İmanlı diyorum. Peygamber soyundan gelen

Bu kategoride yer alan Nazara inanmak şart mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamber soyundan gelen geleceği bilebilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.