Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada padişah görmek

Rüyada padişah görmek

erdem11
Rüyamda hem kanunı sultan süleymanı hemde ertugrulgaziyi gördüm kanunı sultan süleyman yüz sinirli gibiydi ama bana sinirli degildi yanında 2 yada 3 tane kadın vardı.ben bir ertgurulgazinin yanına gidiyordum bir kanunının ama arada mesafe uzundu kanunı istanbulda ertugrulgazı ankara gibi yerdeydi sonra bir baktım kanunı sultan süleyman ile hurmayı suya koymus kaynatıyoruz gri renkte tencere kadar kazanda kaynatıyoruz ben sıcak nasıl içeçegiz diyorum. kanunının ustunde kırmızı yakası ve karşarı beyaz ve pırlanta ile suslemıs elbisesi vardı YAŞ:20 BEKARIM ÖGRENCİYİM ERKEĞİM

Okudunuz mu?  Rüyada Paten Yarışı Yapmak

Yorum: Rüyada padişah görmek

arifselim
Rüyada bunları görmenin en makbul olan yorumu gören kişinin geleceğinin çok parlak olacağına, iyi bir seviyeye geleceğine, zenginliğe ve lükse kavuşacağına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Ben rüyamda sultan Vahdettin və bır Şehzadeninde cenazesinin gördüm
Şehzade və sultan tabut içinde bır aracin arkasinda yatiyorlar sora canlandılar və Vahdettin benimle konuşmaya başladı ama ne konuştuğumuz hatırlamıyorum araba çarşıda bır caddedeydi
Yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

Yorum: Rüyada padişah görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin önemli bir iş konusunda tam ümidini keseceği sırada işinin yoluna girmesine ve o işi ile ünlenmesine tabir edilir. Ölünün canlanması müjdeli haberlerin alınması manasında da kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada paranın olmadığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda yaşlı bır kadına ait bır eve giriyorum ev süprülmemis her yer çer çöp fakat ev çok geniş bır de yatak odasını gördüm orada çok geniş və ferah sonra evden bulaşık və çamaşır makinalarini söküp alıyoruz Yorumlarsaniz çok sevinirim Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada rukye ayetleri dinlemek

arifselim
Bu rüyayı tabir edebilmek için gören kişinin bir çok durumunu bilemek gerekir. Yoksa isabetli yorumlanması zordur. Genel bir ifade ile bu rüya gurbete gideceğine ve bunun nedeni eğitim veya iş olacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizden bir şey almak

TarihçiMümin
selamun aleyküm mumsema üyeleri bugün rüyamda kanuninin baş yaveri gibi birşeydim kanuni nin sarayı benim odamdı kanuni bir yaşlı kadını çağırdı odaya kadın garipti kadın odadaki kanuninin kadına yaptırdığı kulubenin çatısına çıkmış tı kadınla göz göze geldim sonra kadın yok oldu odanın ortasında kocaman yuvarlak beyaz gözlü siyah yüzlü acayip korkunç bir yaratık oluştu bu yaratığın sadece yüzü var kanuni onu odadan çıkartı bu ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber devesi böceği görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan bizim anladığımız kadarıyla hem karışıktır hemde kabus bir rüyadır. Bazı yorumculara göre ise, önemli olan ve bir türlü düzelmeyen işlerinin yoluna gireceğine ve kötülüklerden korunacağına yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim başımdan yukarısı Fatih sultan mehmetmiş balkon gibi bir yerden ileriye bakıyorum sonra bir karışıklık oldu ve 2.muratı gördüm.o tahtında oturuyordu bende önünde oturuyordum.Eliyle başımı okşayıp sen benim kızımsın dedi.o sırada ülkeye göç ediyorlardı.Bende aceleyle eğer kızıysam iyiliğimi ister diye düşünüp hemen soru sordum. Göçmenler nasıl insanlar diye(evleneceğim kişiyi soruyorum aslında) o da dedi ne göçmeni o önemli.bende bulgar veya yugoslav dedim bir süre düşündü ve iyi dedi iki kez falan.benimde çok içim rahatlamıştı.Acaba yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Rahman suresi görmek ve okumak

Tohat
İstikbalinin her türlü durumda güzel olacağına delalettir. Hem zenginliğe hem de girdiğin işlerde saygın bir kişi olarak görüleceğine hem de mutlu olmana vesile olacak kişi saadet dolu bir yuvaya işarettir. Padişahı rüyada görmek dünya nimetlerine nail olmakla tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

rüyada kanuni sultan süleyman görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Resulullahın sesini duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada padişah görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.