Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Futbol insanların kurallarıyla oynandığı için şirk mi?

Futbol insanların kurallarıyla oynandığı için şirk mi?

Ercan10
Selamün Aleyküm futbol ALLAHIN kuralları olmadan oynandığı için şirk diyen var ALLAH’IN futbol için bir kuralı var mı? uefa belirlediği için kuralları o yuzden diyorlar
Ayrıca Nureddin Yıldız futbola put diyor bu konuda ne düşünüyorsunuz nasıl bir yol ilerlemeliyiz cevap verirseniz çok memnun olurum kafamı epeyce kurculadı bu durum.

Okudunuz mu?  Zuhri ahir namazı nedir? Bidat mıdır?

Yorum: Futbol insanların kurallarıyla oynandığı için şirk mi?

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. Düşüncen hiç hoş değil. sorunun şirk – küfürle bitmesi ayrıca çok kötü. İnsanların koyduğu kural dersen o zaman mumsema da da forum kuralları var onları da ben yazdım ne olacak şimdi. İslama aykırı bir madde varsa o maddeden bahsedip helalini haramını tartış ama böyle insanların koyduğu kural dersen sorunun ucu açık olur.

Okudunuz mu?  Meni gibi meniye benzer şey vedi midir ?

Yorum: Futbol insanların kurallarıyla oynandığı için şirk mi?

bbgbbg
Ek olarak Nureddin Yıldız’ın futbolla alakalı bir fetvasını dinledim sizin konuda görünce.Avret yerleri,işimizden alıkoyma gibi durumlar vb durumlar hariç futbolun orjinal kendisi haramdır demiyor oda.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti sırasında konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Futbol insanların kurallarıyla oynandığı için şirk mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.