Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Kayınbabayla dans etmek

Kayınbabayla dans etmek

Kayıtsız Üye
Ben evli bir kadınım kocam yurt dışında ve ben beş yaşındaki oğlum ve kayın Babamla kalıyorum Kayınbabam çok iyi bir insan bir dediğimi iki etmiyor Özel günlerde doğum günümde kayınbabam la dans ediyorum Ayrıca ev işlerinden sonra çok yorulduğum için kayın babam bana masaj yapıyor Ben de ona masaj yapıyorum bunun bir sakıncası var mı Lütfen aydınlatır mısınız

Okudunuz mu?  Bozulan nikah nasıl geri alınır

Yorum: Kayınbabayla dans etmek

Tevbe
Eşinizin babası sizin öz babanız’dır. Dinimize uygun bir şekilde giyindiğiniz takdirde yanında kalmanızın bir sakıncası yoktur. Dans ve masaj olayı zorunluluktan dolayı olmadığı ve tamamen keyfi olduğu için saçmaladığınızı varsayıp cevaplamıyorum.


Yorum: Kayınbabayla dans etmek

Abdiyet
Her ne kadar kayınbabanız, öz babanız gibi olsa da kayınbabanızla mesafeli durmanız gerekmektedir. Dans etmeniz günahtır. Bunun yanı sıra birbirinize masaj yapmanız çok daha büyük günahtır. Acilen böyle işlerden kaçınmanız gerekmektedir.

Okudunuz mu?  İdğam hakkında bilgilendirirmisiniz...

kocama masaj yaptim

Bu kategoride yer alan Esma-i ilahiyenin insanlara azami tecellisi nasıl olur bu tecelli nasıl sağlanır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kayınbabayla dans etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.