Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ?

Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ?

1stwarrior
Arkadaşlar ben baya bir araştırma yaptım . Müzik net olarak haram denemezsede sakıncalı bir durum . İnsana geçici duygular yaşatıyor , işinden alıkoyuyor , sözleri ile insanın kalbini derinden etkileyip Allah tan uzaklaştırabiliyor , uyuşturuc etkisi yapıyor vs vs … Peki dans etmekte de aynı durum var mı ? Ben hobi olarak dans ediyorum . Öyle kursa falan gitmiyorum profesyonel değilim . Sadece hobi olarak internette oyun videoları var Just Dance adında . Onları izliyorum açıyorum ekrandan ordaki hareketleri yapıyorum . Spor oluyor benim için , eğleniyorumda . Müzik çalıyor ama , müziksiz dans zaten zevkli olmaz.
Videoda atıyım size bir dansın bakın isterseniz : https://www.youtube.com/watch?v=dSN11_Ay6B4

Okudunuz mu?  Kuran-ı kerim'de Hz. meryem'in hristiyanlar tarafından ilah olarak kabul edildiğini söyler mi ?

Yani bir kızla falan oynamıyorum yalnız başıma arada bir açıp 10-15 dk dans ediyorum , sporda yapmış oluyorum , eğleniyorumda . Bu just dance ın xbox kafeleri oluyordu . Bir arkadaşımla gitmiştim orda hareket sensörü var algılıyor senin hareketlerini ona göre puan veriyor iyi dans etmene göre . Yani orda gördüm ve videolarını bulup haftada 10-15 dk oynamaya başladım . Bir sakıncası varsa bu durumun paylaşırsanız sevinirim .

Okudunuz mu?  Hiç gereği yokken yalan söylüyorum çaresi nedir?

Cevap: Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ?

@hmet
< Müzik net olarak haram denemezsede sakıncalı bir durum >
bu sohbeti izle: forumduasi.com/islami-videolar/278543-tiryakilik-nedir-irade-egitimi.htmlTiryakilik nedir? İrade Eğitimi


Cevap: Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ?

1stwarrior
Üzgünüm 1 saat ayıracak vaktim yok . sende attığın hocanın bu videosunu izle


Cevap: Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ?

prokado
1stwarrior 10 dakikanı ayırıp şu videoyu izlermisin?

youtube.com/watch?v=vLPEzxYl46M

Bu kategoride yer alan Kuranda kadınlarla ilgili olan ayetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müzik Sakıncalı , Peki Dans Etmek ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.