Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Ahirette ameller nasıl tartılıcak?

Ahirette ameller nasıl tartılıcak?

heartless
Ahirette ameller terazide tartılırken sevabı çok günahı az şeklinde mi olucak, yoksa sevabımız çok olsa da bir günahımız dahi olsa cehennem de cezasını çekicek miyiz?


Yorum: Ahirette ameller nasıl tartılıcak?

arifselim
Ahiretteki terazi zerreleri dahi hesaplayabilecek çok hassas bir terazi olacaktır. Bunun şeklini ve nasıl olacağına ancak Allah bilir. Eğer iyilikler daha ağır basarsa kişi kurtulur ama Allah korusun günahlar ağır basarsa ya Allah affeder yada cehenneme gönderilir.

Bu kategoride yer alan Namazla alay edenler hakkında ayet ve hadis başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahirette ameller nasıl tartılıcak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.