Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Karanlıkta bir şeyler görüyorum

Karanlıkta bir şeyler görüyorum

Ygtbhc2
Selamünaleyküm ve Rahmetullah.Arkadaşlar bu aralar bana birşeyler oluyor.3 harflilerden korkmaya başladım.sürekli karanlıkta birşeyler görüyorum,kıyafetlerden bazı yüzler görüyorum,hatta 3 harfliler musallat olduğu diye test yaptım 30 maddeden 15 tanesi bende görülüyor.
Acaba bana musallat mi oldular?Şu aralar çokta dikkat ediyorum bu konuya.ne biliyim mutfakta sıcak su dökmüyorum, tuvalete girerken besmele çekiyorum.Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Birden İçe düşen sıkıntı

Selam ve dua ile
Hayırlı günler.

Not:dün gece yanımdaki koltukta (dalga geçmeyin) pinokyo gibisinden bir şey gördüm hemen panik oldum.ışığı açtığımda ise kıyafet olduğunu gördüm.


Yorum: Korku

Tevbe
Kardeşim bu bahsettiğin bilinç altının sana oynadığı bir oyun kendini buna kaptırma başka şeyler düşün ve korkma çünkü korkulacak bir şey yok bolca ayetel kürsi, felak, nas oku ve her türlü şer’den allah-ü Teala’ya sığın unutmaki O istemezse sana hiç bir şeyin bir zararı dokunamaz.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin, örtünme konusunda bir hadisi varmış. örtü hadisi hangisi?

Yorum: Korku

Ygtbhc2
Teşekkür ederim kardeşim

Bu kategoride yer alan Günah olmayan bir şeyi günah sanıp tövbe etmek. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karanlıkta bir şeyler görüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.