Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Sağlık okulundan imam hatibe geçiş

Sağlık okulundan imam hatibe geçiş

zeze
selamun aleykum kiz kardesim saglik meslek lisesine gidiyordu 1 yil çok zorlandik uzakta oldugu için yakin yerlerede alamıyoruz bize çok yakin imam hatip var okul çok güzel bu okula gecis yaptirmayi düşünüyoruz kiz kardesim 10.sinifa gecti şimdi imam hatipte çok zorlanir mi Arapça gordulerya onlar sizce ne yapmaliyiz Allah in izni ile Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Yalan yere valla demek

Yorum: Sağlık okulundan imam hatibe geçiş

Tevbe
Aleyküm selam. Çok zorlanmaz zaten imam hatiplerde çok ileri derecede arapça bilgisi verilmiyor ve sadece anlatılan şeyler sınavlarda çıkıyor çalışma ile geçilebiliyor. Şöyle söyleyeyim ben de imam hatip okudum 3. Sınıfta arapçam ilk dönem 0 idi daha sonra ikinci dönem 3 yaptım ama tabiki çalışmak şart. Allah kolaylık buyursun ve bu hayırlı tercihiniz için tebrik ederim.

Okudunuz mu?  Eşim içki içiyor ve onu bu alışkanlığından vazgeçirmek istiyorum

Yorum: Sağlık okulundan imam hatibe geçiş

zeze
tamam Allah razı olsun inşAllah

Bu kategoride yer alan Tuvaletimizi yapıp 30 adım yürümüden gusül alırsak gusüle engel olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sağlık okulundan imam hatibe geçiş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.