Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden08
Abone

Allah denilince aklıma bir zat geliyor

Allah denilince aklıma bir zat geliyor

aldk19
Ben namaz kilarken dua ederken Allah denilince ilah denilince aklima bir ülkenin baskanin sureti aklima geliyor .ve bundan çok rahatsiz oluyorum.her Allah dedigimde namazda bu suret geliyor haşa sanki ilah o muymus gibi sanki ona secde ediyor mus gibi haşa .ben bundan çok rahatsiz oldum tefekkür ederken bile Allah ne güzel yaratmis diyorum haşa aklima Allah diyince o zat kişi sureti aklima geliyor. Ben bundan çok rahatsiz oluyorum şirke gunaha girdigimi imanima zarar geldigini düşünüyorum. Ve bu konuda çok bilgisizim ???

Okudunuz mu?  Cennet ile ilgili soru

Yorum: Allah denilince aklıma bir zat geliyor

bbgbbg
Tabiki Allah(azze ve celle) bu surettedir diye inanmak sıkıntılıdır ancak size olan şey vesvese.Farkındaysanız aklınıza geleni kalbiniz kabul etmediği için rahatsızsınız.Bu da şeytanın size vermeye çalıştığı vesveselerin Allah’ın izniyle kalbinize giremediğini gösterir.Bu düşünceler gelince şeytandan Allah’a(azze ve celle) sığının.Allah(cc) iman ettikten bizleri doğru yol üzerine sabit kılsın,amin.

Bu kategoride yer alan Arapça yazı çevirisi (Göz değmesine karşı Kalem Süresinin 51-52. ayetleri) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah denilince aklıma bir zat geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.