Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Yönetmen olmak günah mı?

Yönetmen olmak günah mı?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
Öncelikle Allah izin verirse ilerde tesettürlü olacağım. Ben hayatım boyunca hep ya gazeteci, ya yönetmen ya da ilahyatçı olmak istedim.cevremdekiler bana radyo televizyon ve sinema okursam hem yönetmen hem de gazeteci olabileceğimi söylediler. Ama yönetmenlik günah mı değil mi bilmiyorum.zaten ben yönetmen olursam genellikle islami belgeseller çekmeyi bu sayede islam’ı yaymayı düşünüyorum. Sizce yonetmenlik tesettürlü biri için uygun bir meslek mi ya da günah mı ? Sorumu cevplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Ayetel kürsi ihlas suresinden sonra okunur mu

Yorum: Yönetmen olmak günah mı?

arifselim
Aleykum selam. Yönetmenlik meslek olarak iyi, güzel, hayırlı ve faydalı şekilde yapılırsa haram değildir. Eğer kendini haram ve günahlardan uzak tutabilirsen yapabilirsin. Ama bu alanda korunmak gerçekten zordur. Ayrıca ileride tesettüre girmeyi düşünmek eksiktir çünkü bir kız ergenliğe girdikten hemen sonra artık Allah katında tesettüründen de sorumlu tutulur.

Bu kategoride yer alan Sabah namazına kalkamıyorum saat kaçta kılabilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yönetmen olmak günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.