Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Koltuk altı kılı hangi yöne kesilmeli

Koltuk altı kılı hangi yöne kesilmeli

Deadpool
Arkadaşlar abiler ablalar selamün aleyküm! Daha 13 yaşındayım kusura bakmayın bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Koltuk altı kılı hangi yöne kesilmeli (çıkış yönünün tersine demeyin) aşağıdan yukarıya mı yukarıdan aşağıya mı?? Çıkış yönü yukardan aşağıya gibi sanki emin değilim ama.Dün ilk defa aldım sabun ile yukardan aşağıya doğru kestim.Şimdi şüphelerim var hangi yöne kesicektim diye kıl dönmesi olur mu?
Kısaca sorularım:
1) Hangi yöne doğru kesmeli çıkış yönü: yukardan aşağı gibi ama emin değilim bana yukardan aşağı mı aşağıdan yukarı mı bunu söyleyin.
2)Sabun mu tıraş köpüğü mü?
3)İlk kestiğimde yukardan aşağı kestim kıl dönmesi olur mu ya da her hangi bir şey falan?? Çok korkuyorum!!
Herkese hayırlı cumalar

Okudunuz mu?  İsm-i Celal nedir, Lafza-i Celal nedir, aralarındaki fark nedir?

Yorum: Koltuk altı kılı hangi yöne kesilmeli

arifselim
Hayırlı günler. Nasıl rahat ediyorsan o yöne doğru kesebilirsin hiç bir sakıncası yoktur. Yukarıdan aşağı doğru kesmek kolay ve sağlıklı olur. Sabunla veya tıraş köpüğü farketmez. Kıl dönmesi de koltukaltında oluşmaz merak etme.

Okudunuz mu?  Baba, evladını mirastan mahrum bırakabilir mi?

koltuk alti asagidan

Bu kategoride yer alan Yurt dışında faiz caiz midir? (darul harb) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Koltuk altı kılı hangi yöne kesilmeli Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.