Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Şeytan beni kandırıyor

Şeytan beni kandırıyor

Kayıtsız Üye
Artik yasamanin bir anlami yok benim ne arkds ortamm duzgun oldu ne bska bsy ne meslegim var nede iyi bir insanim nmaz kildigim halde seytana uyup bilerek yada bilmeyerek hatalar yaptim uyanmak istemiyorum dünyaya seytan bnimle hep ugrasti durdu diğer insanlar gbi nden olamiyorum hayat hiç yok gbi bnim için nmaz kildgm halde seytan bna nden yaklsti bni kandırdı nefsimn esiri oldum eskiyi unutamuyrm hep husurszluk veriyir bna yasamk grcktn istemiyorum son demlerimi yasiyor gbiyim

Okudunuz mu?  Başlamış Olduğumuz Bir Namazdan Nasıl çıkılır ?

Yorum: Şeytan beni kandırıyor

bbgbbg
Kardeşim neden iyi insan değilim diyorsun.Allah(cc) rızası için iyi insan olmamız gerekiyor.İçinizden kötülük geçse bile Allah’ın(azze ve celle) rızasını düşünüp hemen iyilik yapın.İçinizden gelen nefs ve şeytan vesvesesidir.O seni umutsuzluğa sürüklemek istiyor ve malesef biraz başarmış.Ancak Allah’ın(cc) şu ayetini unutmayalım ;
De ki: Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. (Zumer-53)
O yüzden Allah’ın(azze ve celle) rahmetinden ümit kesmeyelim kardeşim.

Okudunuz mu?  Mezi ve meni ile sorular

Yorum: Şeytan beni kandırıyor

Abdiyet
Selamun Aleyküm şeytan haram şeyleri süslü gösterir. Önemli olan şeytanın bu tuzağından kurtulabilmektir. Siz yaptıklarınızın yanlış olduğunu anlayarak şeytanın tuzağından kurtulmuşsunuz. Sakın ölmeyi istemeyin bu şeytanın vesvesesidir. Bir kere bu hataya düştüm artık yaşamak istemiyorum diye düşünmeyin. Allah size tevbe etmeniz için fırsat vermiş. Tevbe edin ve her şeye tekrar başlayın. Bundan sonra Allahın rızasını kazandıracak işler yapmaya gayret edin. Allahın merhametlilerin en merhametlisi olduğunu unutmayın.

Bu kategoride yer alan Namazdan keyif zevk alamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytan beni kandırıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.