Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

İlahi adalet nasıl tecelli eder?

İlahi adalet nasıl tecelli eder?

Kayıtsız Üye
Iyi günler arkadaşlar benim Allahin adaletiyle ilgili bir sorum olacakti. Kimsenin yaptigi yanina kalmaz bundan hiç bir süphem yok ama aklimi karistiran bir olay var.
Beni çok üzen ve ahimi alan biri su an saglik acisindan çok zor günler geciriyor. Ben yinede insanlik yapip gecmis olsun dileklerimi ilettim fakat bundan asiri derecede rahatsiz oldu.
Acaba ahim mi tuttu diye düsünmedim degil. Ama bu durumda bile tekrar üzülen ben oluyorsam benim ondan hakkim nasıl alinmis olabilir ki? Yani deriz ya muhakkak bir yerinden cikar diye, yine kalbi kirilip üzülen ben oldum. Benim Allah’a tek duam yaptigi haksizligin farkina varip bir nevi pisman olmasaydi.

Okudunuz mu?  Kabirde sorulan sorular

Yorum: İlahi adalet nasıl tecelli eder?

Kayıtsız Üye
Kalbinizdeki üzüntü insaniyet namına bir üzüntüdür,
Siz yine de yapılan haksızlığa rağmen bu insanlığı yapmış sınız ,Ahınız mı tuttu bilemem ama Allah Sem’i dir herşeyi işiten,her şeyden haberi olandır ,elbette halinizi muhakkak görmüş ve isitmistir ,bu yüzden üzülmeyin ki Adaletli Rabbim yapılan haksızlığı, siz affedene kadar bırakmaz ki keza O’nun c.c. da affetmesi lazım! Sonuçta kulun yaptığı bir hata var 😊 siz duayı elden bırakmayın ,şayet ıslah olmayacağını gören Allah, muhakkak belasını verir,orta da zulüm var çünki, inanan bir insana haksızlık var!
Allah a sığınıñ,insaAllah doğru yola gelir de helallik alır sizden,aksi halde kul hakkının çetin bir azabı vardır. ..

Okudunuz mu?  Asker Uğurlama Duası

Yorum: İlahi adalet nasıl tecelli eder?

cpuslayer
Şöyle olması muhtemel. Bu bir bakış açısı tabi. Tuttuğu, besleyip büyüttüğü kin onu hasta etmiş. Sizi görünce de bu yüzden rahatsız olmuş. Kin tutmak kadar kötü bir hastalık var mıdır bilemem ? (her kin bir cin)

Okudunuz mu?  Tesbihat yaparken konsantre olamamak

Yorum: İlahi adalet nasıl tecelli eder?

htcklz
Senin ahin tutmustur veya tutmamistir orasini sadece Allah bilir ama sagligi ile imtihan olacagi varmis demek ki. Akillanmiyor olmasini dert etme bence, belki su an kafana taktigin için yanina mi kaldi simdi diye düsünüyorsun. Ama sunu unutma ki, Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz. Belki sen buna sahit olmayacaksin, cünkü Rabbim egona yenik düsüp oh cekmeni istemez, yada intikamin alindiginda coktan unutmus olacaksin. Sen yeter ki Allah’a güven 🙂

Okudunuz mu?  Farabi Kimdir? ve Eserleri nelerdir?

ilahi adalet nasıl tecelli eder, Allahın adaleti ne zaman tecelli eder

Bu kategoride yer alan Abdestli duramıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlahi adalet nasıl tecelli eder? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.