Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mürşidi istemek

Rüyada mürşidi istemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben gece uyurken rüyamda mursidimi istemistim dua ederek ama rüyamda gördüğüm tek sey karanlik içinde beyaz cubbeli ve beyaz sarikli birisini gormek oldu ne yuzunu gorebildim nede sesini duyabildim neden boyle oldu


Yorum: Rüyada mürşidi istemek

arifselim
Aleykum selam. Dua edebilir ve hayırlı bir şey istenebilir ama mürşidinin kim olduğunu öğrenmek için dinde bu şekilde rüyaya yatmak yoktur. Rüyanda ancak bilinçaltı bir rüyadır. Bu rüyadan özel bir anlam çıkaramayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada mülakata girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mürşidi istemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.