Anasayfa
9 Mart 2022, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kabak görmek

İstiharede kabak görmek

Nuvanda344
Kafam çok karışık karar veremiyorum anneme istihare yaptırdım 4.günü Çeşme görmüş su berrakmış,Çeşme’nin başında 6 kişi varmış suyu kapatamıyolarmış 7.günde rüyasında yeşil kabak görmüş sonrasında ise sarı uzun kavun görmüş bu rüyanın anlamı nasıldır lütfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hem beyaz hem siyah görmek

Yorum: İstiharede kabak görmek

arifselim
Bir rüya olarak bu gördükleri çok hayırlıdır. Ancak istihareyi başkasına yaptırmak yanlıştır. Herkesin kendi işi için istihare yapması sünnettir. Annenin gördükleri hayırlı olsa da seninde istihare yapmanı tavsiye ederim.


rüyada kabak görmek imam nablusi, istiharede kabak görmek, rüyada balkabağı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında yol çalışması görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kabak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.