Anasayfa
20 Ekim 2022, 12:09
sizden2
Abone

Hz süleyman yüzüğünü işaret parmağına takmak günahmıdır

Hz süleyman yüzüğünü işaret parmağına takmak günahmıdır

atakan6718
2 Gün önce sipariş verdiğim hz süleyman mühürlü yüzük bugün geldi ve yüzük parmağıma olmuyor gidip kuyumcuda yaptırsam izi kalıyor geri verip küçüğünü almakta istemiyorum ne yapmalıyım şuanda işaret parmağımda duruyor


Yorum: Hz süleyman yüzüğünü işaret parmağına takmak günahmıdır

Hoca
yüzük hangi parmağa takılır

Okudunuz mu?  Hint müslüman oldu mu?

Yüzük, sünnete uygun şekilde küçük parmağa veya yanındaki parmağa takılır, diğer parmaklara takılması günah olmasa sünnete uygun değil ve halk arasında pek hoş karşılanmıyor.


işaret parmağına yüzük takmak

Bu kategoride yer alan Güvercin beslemek istiyorum ama detaya bakar mısınız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz süleyman yüzüğünü işaret parmağına takmak günahmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.