Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden2
Abone

İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ?

İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ?

alonsof1
SelamunAleykum arkadaşlar şimdi başlıkta da dediğim gibi şöyle açayım ; normalde gusül alırken önce gusül abdestimi alıyorum yani önce 3 ağıza su 3 buruna su namaz abdesti gibi abdest alıp 3kez başa sonra 3 er defa da sağ ve sol omzuma su döküp sonra banyo yapıyordum. Şimdi peki saç traşı oldum bu durumda banyodan çıkmadan önce ilk olarak bütün vücudumu su değdirerek saçımı yıkayıp sonrasında gusül abdesti alsam olur mu ? Gusle bir sakıncası var mı ?

Okudunuz mu?  Gusül Aldıktan Sonra Hissetmek

Yorum: İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ?

Hoca
< ilk olarak bütün vücudumu su değdirerek saçımı yıkayıp sonrasında gusül abdesti alsam olur mu ? >
İlk önce banyonu yap durulan sonra gusül al


Yorum: İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ?

Kuveys
Öncelikle Aleyküm selam.Gusülünüzü traş olmadan önce yapın,sizinle birlikte vücudunuzki kılda necaset durumundadır,üzerinizde hakkı vardır.Guslünüzü alın,traş olun,sonra banyonuzu yapın.Saç traşıysa vucudunuza kıl bulaşmadığı sürece başı yıkamak zaten kafi.Diğer türlü mahrem yerler içinse sıra dediğim gibi,gusül,traş,banyo.

Bu kategoride yer alan Allahın birligi hakkında şüphe vesvese başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.