Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
sizden95
Abone

Köpeğim benim yüzümden öldü

Köpeğim benim yüzümden öldü

Dost25
Ben hiç bir hayvanı köle gibi beslemeyi sevmem. Bir akşam eniştem küçücük yavru bir köpek bulup getirmişti,bizde bir kaç gün evde baktık sonra da dışarı küçük sağlam sıcak bir kulübe yaptım. İlk bir kaç gün köpeği bahçeden dışarı çıkmaması için kapalı tutuyordum. sonra dan hem tuvaletini yapsın hemde çocuklarla oynasın diye sabahları bahçe kapısını açık bırakıyordum. Ne de olsa bahçe ve karşıdaki boş arsadan bir yere gitmiyor diye içim rahattı. Sokaktaki çocuklar da göz kulak oluyor ne de olsa bir zarar gelmez diye hep böyle yapıyordum. Bir gün köpeği yine dışarıdaki çocuklara ve yeğenime emanet edip eve çay içmeye gittim. 10 dk geçmedi bir ses duydum köpeğe araba çarpmış. Çok kötü yaralanmıştı çarpan adamda görmemiş çok korkmuştu. Birlikte veterinere yetiştirdik ama nafile 20 dk ya öldü zavallı hayvan. Daha 1.5-2 aylık köpeği rahat rahat dolaşmasına, insanlara alışsın diye dışarı salmama neden oldu ölümü bu vicdan azabından bir türlü kurtulamıyorum.

Okudunuz mu?  Namaza keyfi ara vermek büyük günahmıdır?

Yorum: Köpeğim benim yüzümden öldü

Hoca
Kardeş sen bu olaydan sorumlu değilsin bir günahın yok.
Tavsiyem bu gibi kimsesiz köpekleri belediye bakım evlerine verin daha hayırlıdır


Yorum: Köpeğim benim yüzümden öldü

Dost25
Haklısın. Öyle olması daha hayırlı olur. Ben 2 aylık kadar bir köpeğin öyle ölmesine çok üzüldüm aslında. Aklımda geldikçe mahfoluyorum.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken yellenince ne yapılmalı

Yorum: Köpeğim benim yüzümden öldü

Kayıtsız Üye
Sakarya Üniversitesinde okuyorum arkadaşlarla Gölparka bayraktepenin oradan inmeyi düşündüm önümde bir köpek vardı sadece başını bir kere okşadım o da bizimle birlikte göl parka kadar indi göl park otoban olan bir yer tırlar vb araçlar suratli geçiyor köpek ordan karşıya geçiyor benim suçum mu o köpeğin orda kalması

Bu kategoride yer alan Küfre girme vesvesesi/Küfre giren ne yapmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Köpeğim benim yüzümden öldü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.