Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
missa
Abone

İspiyon istihbarat Ajanlık

İspiyon istihbarat Ajanlık

Kayıtsız Üye
Ben okulum güzel bir lise olması için OKIÇULDA SİGARA İÇENLERİ CEP TELEFONU BULUNDURANLARI MÜDÜRE GİZLİCE BİLDİRİYORUM BU YANLIŞ MI VEYA BU GÜNAH MIDIR

AMACIM DİNİNE BAĞLI ÖZZENTİ OLMAYAN BİR NESİL YETİŞMESİ BUNLARDAN OKULU TEMİZLERSEM SÜPER OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Okudunuz mu?  Fasık Kime Denir?

Yorum: İspiyon istihbarat Ajanlık

Hoca
Okul müdürü tarafından görevlendirilmediğin sürece yapma çünkü tecessüs/milletin kusurunu araştırma günahtır haramdır


Yorum: İspiyon istihbarat Ajanlık

Kayıtsız Üye
Efendim müdür yardımcısına söyledim bunları size zaman zaman bildiricem diye o da tamam dedi ben bunları tek tek açığa çıkarıp müdüre gizli şekilde vericem Müdürümüzle görüştüm bir İstihbaratçı Ajan gibi davranıcam Tuvalette sigara içeni takip edicem yerini öğrenicem VB

Okudunuz mu?  Peygamberimizin soyu hala devam ediyor mu? ediyosa bunlar kimler?

Yorum: İspiyon istihbarat Ajanlık

Kayıtsız Üye
Kalbini kırmak istemem ama sanane ki kimin ne halt yiyip yemediğinden ? Müfettiş Gadjet misin yoksa detektif mi ? Sen kendine en güzel ve en hayırlı şekilde sahip çık bu yeter. Veya empati yapmayı dene canım, kendini onların yerine koy. Sigara içerken biri seni müdüre yetiştirse hoşuna gider mi ? Onun için sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkalarına yapma canım.
Yeterince aydınlatmışımdır umarım.

Okudunuz mu?  Çocukken yapılan günahlar sayılır mı

Kayıtsız Üye
İspiyonculuk ve ajanlık kötü bir haslettir.iki yüzlülük hatta münafık olmaya götürür. Çünkü onlardanmış gibi görünüp ispiyon etmek aynı şeydir.

Bu kategoride yer alan İş bulmak ve rızkımı kazanmak için ne yapmalıyım hangi duaları okumalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İspiyon istihbarat Ajanlık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.