Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:28
missa1
Abone

Çocukken yapılan günahlar sayılır mı

Çocukken yapılan günahlar sayılır mı

Kayıtsız Üye
Hocam utanarak yazıyorum, fakat ben çocukiken yani şimdi arasıra hatırlamaya başlıyorum. Arkadaşıma veya başka şeylere sürtünüyordum. Ve çocuktum. Bunlar günah olarak yazıldı mı? Gerçekten çocukluk diye hatırlıyorum fakat ara sıra o pis pis hatıralar aklıma geliyor. Kendimden her ne kadar çocukluk olsada utanıyorum. Buluğ çağına bile girmemiştim. Bana yardım edin..

Okudunuz mu?  Açık Saçık Giyinen Bir Kadına :" Çok Güzel Olmuşsun " Demek

Cevap: Çocukken yapılan günahlar sayılır mı

Şema
Buluğ çağına ermeden yapılan günahlar yazılmaz. Çocukken yaptıklarınızı düşünüp üzülmeyin siz bundan sonra helal ve haramlara dikkat edin.
Allah yardımcımız olsun.

Bu kategoride yer alan Sure' lerin doğru okunuşlarını nereden bulabilirim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocukken yapılan günahlar sayılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.