Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
missa
Abone

Zinaya mecbur kalmak

Zinaya mecbur kalmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum mumsema.
Bundan 5 buçuk yıl önce zinaya tövbe ettim. O günden bu yana hiç bir kadına el dahi sürmedim.

Şu an kırklı yaşlardayım. Psikolojik bazı nedenlerden dolayı evliliğe güç yetiremiyorum. Zaten karşıma kimsede çıkmıyor çıkanlarda beni ikinci günde terk ediyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Zina yapmaya karar verdim. Her gün oruç tutacak durumda da değilim. Ne yapayım bilmiyorum?

Okudunuz mu?  İmam hatip fark dersleri

Yorum: Zinaya mecbur kalmak

Hoca
Sen samimi olursan yüce Allah şehvetini gidereceğin helal yollar gösterir sana ama Rabbinle samimi değilsen zina eder ve bu kötü yolda ölür ve sonunda cehennemi boylarsın
Unutma ki zina ettiğin her bir kadın birilerinin kızı bacısıdır

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin hakkını savunmayan benden değildir hadisi

Yorum: Zinaya mecbur kalmak

Kayıtsız Üye
Zinaya mecbur kalmak diye bir şey yok. Kendini "mecbur kaldım" diyerek kandırmak var. Böylece ancak kendini kandırabilirsin. Unutma ki sana şah damarından daha yakın olan Rabbim var yukarıda.


Yorum: Zinaya mecbur kalmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm 5 yıllık evliyim bu süre zarfında eşimden şiddet gördüm, hakaret küfür işittim dayak yedim son olarak kafama sandalye fırlattı bende şikayetçi oldum ve perşembe günü bosanma davası açacam bebeğim var sizce doğru yolda miyim sabır mu etmeliyim yoksa artık bu zulme dur mu demeliyim bosanma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?

Okudunuz mu?  Nas suresini okurken esnemek nazar olduğuna mı işarettir ?

fth123
Yapma be kardeş, vAllahi gerek yok, dünyadaki en büyük lezzet için bile Allah’ın gözünden düşmeye deymez, samimi bir şekilde sabret ve dua et. İmtihanın en zor kısmı zafere en yakın zamandır. Sabredersen geçersin imtihanını, her zorluğun ardından kolaylık güzellik gelir.

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed kaç yılında ve nerde vefat etmiştir?

Kayıtsız Üye
reis sana ne desek durmazsın SANA TEK DİYECEĞİM ŞEY ŞU

RABBİMİZİN SANA AHİRETTİ EY BENİM SEVGİLİ KULUM BENİM İÇİN O KÖTÜ İŞİ YAPMADIN BENDE SENDEN HESABI KALDIRDIM HAYDİ CENNETE GİR SEN SEVGİLİ KULUMSUN MELEKLER DERECESİNDESİN

gibi bir şey söylese ne hissederdin ? bunu rabbimizden duymak mükemmel olurdu BENCE Bİ DÜŞÜN VE YAPMA DAYI

Bu kategoride yer alan Resul ve nebi olan peygamberler hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zinaya mecbur kalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.