Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
missa0
Abone

Zina yapmaya mecbur bırakılan kadının suçu nedir?

Zina yapmaya mecbur bırakılan kadının suçu nedir?

Affetyarab
Merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. Kocam şimdilerde moda olan swing denilen yani çiftler arası eş değiştirme olayını ve başka bir veya birden fazla erkekle cinsel beraberlik yaşarken beni izlemeyi istiyor. Ben (Allah affetsin) bunu yaşadım. Yapmayınca evde huzur bırakmıyor. En ufak bir şeyden husumet çıkarıyor. Kimi zaman dövüyor. Hakaret ediyor. Ölmüş anama ceddime sövüyor. Ben kaçarak evlendim. Bu yüzden ailemden yüzüm yere gelmesin diye, huzursuzluk olmasın diye katlanıyorum. O an olanları hatırlamamak için iyice sarhoş olana kadar içki içiyorum. En son uyuşturucu madde de kullandım. Bu durumun bana ve kocama günahı vebali nedir.

Okudunuz mu?  Beden temizliği nedir örnekler veriniz

Yorum: Zina yapmaya mecbur bırakılan kadının suçu nedir?

arifselim
Bu büyük bir günahtır bu bir moda falan değildir. Bunları her ne olursa olsun asla kabul etmek zorunda değilsin. Gerekirse ailene gitmelisin ve bir değil milyon kere yüzün yere gelse bile bundan milyon kere daha iyidir. Hemen bu pislikten kurtul hemen. Yarına değil bir saat bile bu insanla kalman asla sana caiz değildir haramdır. Sadece bir zina değildir bu, çok çirkin bir sapkınlık ve Allah’a karşı gerçekten haddi aşmaktır. Bir insan ne için yaşar? Bir insan değerleri için, mukaddesatı için namusu ve şerefi için yaşamalıdır. Bunlar olmayacaksa o hayata hayat denebilir mi? Yarın Allah’ın huzuruna çıktığın zaman ne cevap vereceksin? Eşim beni dövdü tehdit etti mi diyeceksin? Allah sana demez mi neden ondan kaçmadın uzaklaşmadın diye. Allah hakkı için kendine gel. Bu soruyu sorman bile imanına bir işarettir. Allah edilen tövbeleri kabul eder asla ümitsiz olma ve hemen bu pis ortamdan kaç kurtul. Hiç olmasa devlete mutlaka sığınmalısın ve gereken desteği de göreceksin. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  İstanbulun fethinden sonra yapılan ilk cami?

Yorum: Zina yapmaya mecbur bırakılan kadının suçu nedir?

Kayıtsız Üye
Tövbe edip namazına başlayan bir kadını tehditle ya kocandan boşanıp bana gel yada kocana benimle olduğunu söylerim derse ama o kadın yuvasını dağıtmak istemiyorsa nasıl bir yol izlemeli


Kadına Tecaviz Edilmesi

Kayıtsız Üye
Maalesef kötü bir haber duyduk.. bir kadına tecavüz edilmesi.. Adam onu tehdit etmiş beraber olmazsan öldürürüm diye, kadın istemese de yapmış. Şimdi bu kadın günaha girdimi ? Yani ne olursa olsun izin vermeseydi ve adam onu öldürseydi o zaman caiz mi olurdu yoksa intihar gibi mi olurdu ? Şuan zorla da olsa yapmış olması günah mı yoksa doğru karar mı? Böyle bir durumda kadınlar ne yapmalı ? (Erkeklerde de oluyor artık, onlar içinde..)

Okudunuz mu?  Kabede edilen dualar kabul olur mu?

ACİLSERVİS
Kadın nerede tehdit edilmiş. Adam onun evine girmiş yoksa kadın İslama uygun olmayan süslenmiş bir şekilde her hangi bir yerde mi ona bakmak lazım. Bir kadın istemedikten sonra tecavüze uğrayacağını ben düşünmüyorum çok çok düşük bir ihtimal. Yine de olduysa kadın elinden gelen gayreti elbette göstermek zorundadır. Ölmek zorunda değil gücü neye yeterse.

Okudunuz mu?  Kötü alışkanlıklar ile ilgili ayet ve hadis-i şerifler

zorla zina yapmak, zorla yapılan zina, zorla zina

Bu kategoride yer alan Alevi sünni evliliğinin hükmü nedir,karşıt düşüncelerde nasıl davranılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yapmaya mecbur bırakılan kadının suçu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.