Anasayfa
27 Eylül 2023, 16:13
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında mavi görmek

İstihare rüyasında mavi görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben erkek arkadaşımla evlilik kararı aldım ve istihare namazı kıldım ailem olumlu baksa da bu işe kılmak istedim .rüyamda arkadaşımla ev tutucakmışız bir yer bulduk. Çok güzel bir mavi koltuk vardı evin duvarları da bembeyazdı. Ev sahibi evin 4 kişilik olduğunu söyledi. Biz 2 kişi kalacağız dedik. Ev sahibi de kalın dedi. Çok kararsız kaldım.

Okudunuz mu?  Rüyada Makyajlı Erkek Görmek

Yorum: İstihare rüyasında mavi koltuk görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer istişareler iyi çıkarsa artık istihareye gerek yoktur. Çünkü sünnet öyledir. İlk önce istişareler edilir danışılır ve kararsızlık olursa sadece o zaman istihare yapılır. Bu rüyan ise zaten hayırlı ve olumlu manaya işaret etmektedir. Bir karar ver ve Allah’a tevekkül etmelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Mavi bindalli

Sevval11
Selamun aleyküm istihare duası okuyup yattım ve rüyamda dış görünüş ben değilim ama hissen benim mavi gözlü mavi göz makyajı yapıp mavi veyahut yeşil bindallı giymiş bir kız gördüm dediğim gibi bu kişi hissen benim. Kalabalık ev ortamı gibi biryerdeyiz daha sonra ıspanaklı böreği ekmek arası yapıp yiyorum ve çamlıca camii önünde normal bir şekilde fotoğraf çekiniuprum anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

Yorum: İstihare rüyasında mavi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hem istihare olarak hayırlı olduğunu söyleyebiliriz hem de anlam içeriği bakımından hayırlıdır. Her anlamda hayırlı bir hayat göreceğine, hayırlı haber ve müjdelere şahit olacağına, yenilik ve güzelliklere nail olacağına delalet eder. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılan birini görmek

istihare evlilik mavi gozlu, istihare de mavi

Bu kategoride yer alan İstiharede mezarını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında mavi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.