Anasayfa
5 Aralık 2023, 20:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Nar tabiri
Rüyada görülen nar, eğer tatlı olursa birikmiş mala, bazan hanıma, bazan da imar edilmiş nahiyeye, mal ve çocuğa clelalet eder. Nar, rüyayı görenin haline göre bin, yüz veya on dirhem ile tabir edilir. Nar, sultan için şehir ile tabir edilir ki, onu kırdığında bir şehri feth eder. Narın kabuğu o şehrin suru, daneleri onun halkı, içi de şehrin malıdır.Bir kimse rüyada narın kabuğunu yese hastalığından iyileşir. Nar, kilitli sandık ile de tabir edilir. Bazan nar, bal arısının kovanına ve bal mumuna delalet eder. Eğer narın danesi beyaz olursa, gümüşe, kırmızı olursa altına delalet eder. Denilmiştir ki nar, korku ve bağırmaya, veya bir yere gitmeye delalet eder.Nar, hanım ile tabir edildiği zaman o hanım güzeldir. Eğer nar bütün ve sağlam olursa, o kadın bekardır. Eğer nar kırık olursa o kadın duldur. Kötü kokulu nar, iffetsiz bir kadındır.Ekşi nar, haram maldır. Bazıları, üzüntü ve kederdir, dediler.Bir kimse rüyada nar satsa o adam dünyayı ahirete tercih eder. Narı sıkmak suyunu içmek, kişinin kendi nefsi için olan nafakasıdır. Ekşi veya tatlı olduğu bilinmeyen nar, tatlı hükmündedir.Nar ağacı, dindar, heybetli ve mal sahibi bir kimsedir. Onun dikenleri o kimseyi günah ve fuhşiyattan men eder. Eğer o kimse sultan ise, saltanatında sultanlara galip gelir. Tüccar ise, ticareti çok olur.Nar ağacını kesmek, akrabaları ziyaret etmemeye delalet eder.

Okudunuz mu?  İstiharede ne görmek hayırlıdır?

Yorum: Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben dün istihareye yattım, uykuya dalışım ve rüya biraz kasvetli geçti ama rüyamda bir bahçedeyim ve bir sepetin içinde narlar var bir tanesini elime alıyorum bütün şekilde , dışı beyaz yeşil pembe karışımlı alacalı bir renkteydi, sonrasında talibim olan adamı görüyorum ( istihareye hayırlı mı hayırlı değil mi diye görmek için yattığım adam) abisiyle birlikte bir fotoğrafını görüyorum fotoğraf abisinin düğününe ait ama her ikisinde de çok fazla altın takılıydı ..yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

Yorum: Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Bu rüya için olumlu yada olumsuz diyebilmek için senin kalbine doğan hissine yani kalbini neye meylettiğine bakmak gerekiyor. Zaten asıl önemli olanda budur. Bu his rüyadan daha isabetli işaret olur.


Ruyada yesil nar

Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda bahçedeyim nar ağacı görüyorum ve üstünde bir tane çok güzel yeşil nar oluyor.Toplamak istiyorum ama daha yetişmemiştir diye düşünüyorum.Sonra topraktan yeşil kabuklu müzlar çıkıyor.Sonra sarı renk oluyor topluyorum.Anlamı nedir?cevaplarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

arifselim
Merhaba. Eğer evliysen evlat sahibi olmaya, bekar isen hayırlı bir eşe ve maddi açıdan bolluk, bereket ve kazanca tabir edilir. Muz toplamak ise, maddi açıdan güçlü olmaya ve ertlenmiş olan işleri yerine getirmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Kayıtsız Üye
İnsanlar olan nar bahçesindeyim bana bahçe sahibi olduğunu düşündüğüm yaşlı teyze ve amcalar yerde açılmış vaziyette kırmızı bir narı yemeye davet ediyor bende yiyorum narın ekşi olduğunu düşünüyorum fakat düşündüğümden daha tatlı bir nar yerken bana gerçek hayatta kötülük yapabilecek bir kişi yan tarafına geliyor bende oda bu nardan yer nerden çıktı bu herif diye içimden öyle diyorum nar bahçesi sahipleri ona da yediğim nardan ye diyorlar ama o yemeyeceğini söylüyor ben yalnız yiyorum o kişi yan tarafımda oturmaya devam ediyor ben narı yedikçe nar çoğalıyor ve ekşi olduğunu tahmin ettiğim nar tatlıya yakın bir tatta

Okudunuz mu?  Rüyada muhammed ismi görmenin tabiri nedir?

Sahibi sandığım nar bahçesindeki teyze ve amcalar bana yerde duran narı yememi söylüyorlar bende yemek için bağdaş kurup oturuyorum nar ağacının altına. Yiyeceğim nar ağzı açılmış tertemiz kırmızı bir nar..ekşi olduğunu sandığım bu nar yediğimde tatlıya yakın bir tatta idi.narı yerken gerçek hayatta bana zarar verebilecek aramız bozuk olan bir erkek geliyor .bende buda nerden çıktı şimdi buda bu nardan yer diyorum kendi kendime.sonra o kişi yanıma geliyor .nar bahçesinin sahipleri o kişiyede benim yediğim nardan ye diyorlar.fakat o yemeyeceğim diyor ve yan tarafına oturup bana bakıyor .ben narı yedikçe nar sanki biteceğine çoğalıyor yediği nar çok hoşuma gidiyor

Okudunuz mu?  Rüyada Nas Suresini Okumak

Tohat
Bolluk ve bereketin nişanesi olan narı yiyor olarak kendini görmen yapacağın işlerde bol kazanç sahibi olacağın, çalışmaların ile hem ismini hem de işlerini tanıtacağın fakat dikkat etmen gereken husus var ki bu da işlerinde helal ve harama dikkat edip harama yaklaşmaman gerektiği yönünde tabir edilir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.İstihareye yatmıştım çok net bir rüya ve belirgin diyebileceğim bir his olmadan ben içerden aşağı bakıyorum bir kız elinde olgunlaşmış kırmızı hatta o kadar olgunlaşmış ki başında çatlaklar oluşmuş nar görüyorum bahçeden koparmış iki avucunda tutup ilerliyor o şekilde.Nar çok hoşuma gidiyor.Biiznillah tabirini yapabilir misiniz?..

Okudunuz mu?  Rüyada Nişanlının Ayrılmak İstemesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Normal şartlarda nar hayırlı kabul edilir ve makbul rüyalar arasında görülür. Öncelikle rüyanın hissiyat bakımından ne durumda olduğuna bakman gerekir. Kalbinin meyl ettiği yön sana doğruyu gösterecektir ve yediye tamamlaman gerekmektedir. Allah hakkında hayırlısını etsin. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek

Kayıtsız Üye
Neden yediye tamamlamam gerekiyor.Bilgilendirir misiniz?…


Tohat
İstiharenin bazı şartları vardır. yedi kere yatmak da bunlardan biridir. Emin olmadığımız, görmediğimiz veya anlamadığımız rüyalar olabilir. Yedi kere yattıktan sonra kalbin olumluya veya olumsuza yakın olacaktır. Bu sebepten ötürü yedi şartı mevcuttur.

Okudunuz mu?  Rüyada Motor Kazası Görmek

rüyada nar görmek imam nablusi, rüyada nar görmek , rüyada nar suyu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Nikah memuru görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.