Anasayfa
4 Mart 2022, 23:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada merdiven çıkmak

Rüyada merdiven çıkmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda Merdivenle çıkılan üst Katta Içinde Eski Eşya Ve Ikitane Iri Faren Olan Bir Arşiv Odasını Dışardan Asma Kilitle Kilitledim


Cevap: Rüyamda Merdivenle çıkılan üst Katta Içinde Eski Eşya Ve Ikitane Iri Fare Olan Bir Arşiv Odası

mohammet
Rüyada merdiven çıkmak, güzel bir iş yapıp, üne ve üst makamlara ulaşmaya yorumlanır. Merdiven inmek çok önemli bir fırsatı kaçırmaya işarettir. Merdivenin kırıldığını görmek hasmının onu mağlup edeceğine yorumlanır.


Rüyamin manasi nedir acaba??

Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz mermerden dar ama çok dik yuksek bir merdiven cikiyorum zirveye küçük kizimla.yine çok dar girişi olan bir eve girmeye calisiyorum.sonra küçücük bir odada tanimadgim bir kaç kişiyle beraber oturuyoruz.tek gozu gormeyen yasli bir kadin bir seyler okuyup ufluyor.sonra elini basima koyup bir seyler okuyor o anda sanki başım uyuşur gibi oluyor.Felak Nas okuyorum.sonra oğlumu emzirmem lazim diyorum.oradan o kadınla beraber cikiyoruz arabayla bizim evim disina bir seyler okuyor ufluyor.buyu varmis büyüyü bozmaya calisiyormus.. rüyada merdiven cikmak güzel yorumlanmis baska seyler de gorunce meraklandim.ruya tabir edebilen varsa lütfen edebilir mi acaba???

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılan birini görmek

Yorum: Rüyada merdiven çıkmak

arifselim
Evet kardeşim, hem merdiven çıkmak hemde gördüğün diğer ayrıntılar güzel ve hayırlı manalara işaret eder. İş veya hayatındaki diğer engelleri Allah’ın izniyle aşacağına ve zorluklardan kurtularak rahata ereceğine tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Konyalı 42
S.aleykum hocam.hayirli günler.rüyamda merdivenleri çıkıyorum.neresi olduğunu bilmiyorum ama çok merdiven çıkıyorum.sanki gökdelen çıkar gibi.o kadar çok çıkıyorum merdivenleri.ve en tepeye sonuna varıyorum.kafami bir kaldırıyorum.ust tarafı açık.yagmur yağıyor.gunesli bir havada.karsi tarafta bir kapı var.ama arası boşluk atlıyorum.karsiya geçiyorum.kapidan giriyorum.restaurant gibi bir yer.oturuyorum.karsidaki masada eski kız arkadaşım.sevgilisi ve başka insanlar bir arada sohbet ediyor.yemek yiyiyorlar.eski kız arkadaşımla göz göze geliyoruz.sonra ben gitmek için kalkıyorum.arkami dönüp bakıyorum eski kız arkadaşımda pesimden geliyor.sinirli gibi .rüyam bu şekilde bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Başarılı bir dönemin geleceğine ve kötü günlerden geçerek iyi günlere kavuşacağına işaret eder. Diğer gördüklerinin ayrıntılarını yorumlayamayız. Sende Allah’tan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bn rüyamda önce yolu sasiriyorum birbirine benzer kolidorlar var sonra nasıl gdcecegimi buluorum yuruyen merdivenler vr oralardan kosarak inirorum atliorum calismio cunku en son olarak yukari cikan yuruyen merdiven var o calisio onunlar yukari cikiorum iki tane normak hayatta tanidigim dr var onlari gruorum onlarda merdivnden cikio selamlasiorum onlarla ustumde beyaz tisort var erkek olan dr omzumda boyun kismimi tutuo arkmdn

Okudunuz mu?  Rüyada mezarlık görmek

arifselim
Merhaba. Bu karmaşık bir rüyadır. Tabir edilecek bir yönü olduğunu bilmiyoruz. Bir rüyayı tabir edebilmek için o rüyanın çok açık ve çok berrak olması gerekir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bekar bir bayanm ve bazi sıkıntılarım var yaklaşık bir yıl önce çok net ve güzel bir rüya gördüm önce bir kadın gördüm bana dua kitabindan bir dua okudu benim için sonra ben mermer bir merdivenin başına geldim üzerime gelinlik giydim o sırada takım elbiseli bir erkek vardı( ben rüyamda onun baskasinin nişanlısı ya da eşi diye biliyordum ) bana buyrun dedi ben merdiven basamaklarını çıkmaya başladım o erkekte arkamdan geldi basamakları o kadar çok kolay çıkıyordum ki kendim bile kabarık gelinlik ve topuklu ayakkabıyla nasıl ciktigima hayret ediyordum merdivenin başına çıkacakken başı örtülü yaşlı bir teyzeyi gördüm sonra merdivenin bittiği yere çıktım mor ve rahat bir kanepeye oturdum o erkekte benimle oturdu karşımızda bana dua eden o kadın oturuyordu orda uyandım çok sevinerek ama tutacak netti şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada mesaj almak

Selamun aleykum ben bu aralar sıkıntılı bir dönem yaşıyorum bu sıkıntım için rüyamda dua ediyordum sonra uzun bir merdivenden çıkıyordum heyecanlı bir yandanda sevincliydim çünkü kabeye gidecektim merdiveni çıkınca giriş gibi bir yer vardı ordada bir görevli bayan bana geçebilirsiniz dedi ben de geçince kabenin etrafında buldum kendimi kabenin örtüsünün çok küçük bir kısmını gördüm tavafı yanlış yine yapanlar vardı onlara kabeyi sol taraflarına almalarını söyledim ve uyandım forumuz için teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada mantar görmek

arifselim
– Bekar bir bayan için bu öncelikle çok hayırlı bir nasip ve kısmetli bir evliliğe işaret olarak yorumlanır. Önündeki engelleri aşarak mutlu olacağı manasındadır.

– Aleykum selam. Tam olarak bu rüyanın yorumu da sıkıntıların geçmesi ve kurtuluşa erilmesine işaret olarak yorumlanır. Özellikle de maddi açıdan rahata ermek manasında işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken uyandım ve ettehiyyatü duasını okumaya devam ediyordum.

Veysi 16
Selamün aleyküm rüyamda bir aile var. beraber evin içinde merdivenden yukarı çıkıyoruz. En önde ben çıkıyorum, merdivende halı serili düzeltmeye çalışıyorum.halı havaya uçuyor bebeğin hepsinin üstüne toz gidiyor. Bu arada bebek uyanıyor. Uyanmaması için itina gösteriyorlardı.sonra üst katta yemekler gördüm. Ama enson hatırladığım hepsi oturmuş ama ben durmadan dilim dilim ekmek çıkarıp salçayla yiyorum. Allah sizden razı olsun. Allah a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu manası açık bir rüyadır. Gerçekte de yükselmeye ve daha iyi bir konuma ulaşmaya işaret kabul edilir. ayrıca maddi anlamda da rızık ve bereket olarak yorumlanır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyadan merdivan cikmak, imam nablusi rüyada merdiven gormek, rûyada merdiven den fare çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada memeden kurtçuk çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada merdiven çıkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.