Anasayfa
20 Mart 2023, 7:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada memeden kurtçuk çıkması

Rüyada memeden kurtçuk çıkması

Kayıtsız Üye
Sol mememde bir şey var. Bakıyorum, elimle hissediyorum.yarık gibi bir şeyin içinden bir başka oluşumu görüp çekip ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Canlı gibi de alıp atıyorum onu. Ama yarğın içi beyazımsı bir şeyler var . Kötü oluyorum. Yanımda ablama göstermek istiyorum. Bakıyor ama kuvvetli bir gün ışığı o kadar gözümüzü kamaştırarak parlıyor ki bakamadı bir türlü.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdane Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada memeden kurtçuk çıkması

arifselim
Rüyada vücutta görülen kurtçuğu alıp çıkarmak hayırlıdır. Rüya sahibinin çevresinde kendisini rahatsız eden kimseleri uzaklaştıracağına ve rahat edeceğine yorumlanır. Bir başka yoruma göre ise vücutta kurtçuğun görülmesi ve çıkmaması hastalığa ve üzüntüye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek

rüyada vücuttan kurt çıkartmak, Rüyada kurtçuk

Bu kategoride yer alan Rüyada nazar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada memeden kurtçuk çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.