Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek

Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kiraz agaci goruyorum mevsimsiz kibkirmizi kirazlar sonra anneme toblamak istiyotum olgunlari kalmamis yesilleri kalmis oluyor


Cevap: Rüyada kiraz görmek neye alamettir?

Desert Rose
Rüyada ağacından kiraz toplay ıp yediğinizi görmek,
evinizde büyük bir neşe ve sevinç havasının esmesine işarettir.
Aynı zamanda sağlığa ve kazanca da yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada meşe ağacı görmek

Rüyada kiraz görmek, kolay ve çabucak elde edilen faydaya,
ferahlık ve sevince yorumlanır.

İmam Nablusi


Rüyamin yorumu

agumus61
ALLAH’ ın Selamı üzerinize olsun;
Ben hikmet sahibi biri değilim.
1-)Sizce ben bir arkadaşımın rüya görmesini ve rüyada özellikle anne ve babasını görmesini Allah (c.c.) den istesem gerçekleşir mi?
2-)Ben bir rüya gördüm, rüyamda bir evim var 2 katlı çok geniş ve ferah bir ortamdayım.Kapım çalınıyor.Gelen çok değer verdiğim bayan arkadaşım,ilk etapta eve davet etmiyorum.Bana eve davet etmeyecek misin? Dedikten sonra eve davet ediyorum.Üsta kata çıkıyoruz.Üst katta bir masada oturuyoruz. İçeri girdiğindeki elbise üzerinde değil.Başka bir elbise; gögüsleri kapalı,omuzları ve kolları açık bir elbise var üzerinde..İçimden sarılmak geliyor.Sarılabilir miyim? diye soruyorum.Gülümsüyor.Bende sarılıyorum.Oda tabiki bana sarılıyor. Sonra ben masadan kalkıyorum.Bu elbisenin ona yakışmadığını söylüyorum.Bir odaya gidiyorum.Ardından dönüyorum.Elbisesi değişiyor.Tesettüre uygun bir elbise giyinmiş oluyor.Ardından birşeyler yemek istiyor.Evde olanı ikram etmek istiyorum.Olmaz diyor.Ardından dışarıdan alayım diyorum.Onada olmaz diyor.Ben alacağım diyor.Dışarı çıkıyor. Tekrar kapı çalınıyor.Elinde 4 tane kiraz; 2 sini bana verdi.2 tanesini kendi yedi. Öylece uyandım.Uyandığımda sabah namazı ezanı okunuyordu.(Bunu gördüğümde Berat gecesinden bir gün önceydi.Kiraz meyvesinin mevsimiydi.)

Okudunuz mu?  Rüyada müzik dinlemek

Sizce bu rüyayı nasıl yorumlamalı? Nefsimi? Şeytani mi? Yoksa Rabbimizin bu aciz kuluna bir mesajı mı?


Cevap: Rüyamin yorumu

Ravza Sevdam
Rüyada kiraz görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine delalet eder. İşlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. Rüyada kiraz görmek yaptığınız iyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza delalettir. Kiraz yemek ise sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada mavi terlik görmek

İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek, uzun süre sahip olmak istediğiniz bir şeyi sonunda elde edeceğiniz anlamına gelir.

Kolay ve çabuk hasıl olan fayda ve menfaate, Mevsiminde kiraz yemek sıkıntıdan kurtulmaya, ahlak güzelliğine. Kiraz ikramı başkasından gelecek rızka delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Melekle Konuşmak

agumus61
Mevsiminde meyve gormek iyidir diye biliyorum..

İnternetti kaynaklar elbette güzel..Ama Cevapsız..Peki sizce dua ile biri diğer bir insana rüya gösterbilir mi?


rana
internet cevaplair kaynaksiz değil imam nablusi büyük rüya alimidir, inanmak istiyorsaniz onun sözlerine inanin bizlerinkine değil 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

Rabbim dilegin vereyim diyor Ona dua etmekden cekinmemek lazim isterseniz olabilir niye olmasin..


agumus61
Teşekkür ederim..İnanmamak değil bendeki..Sizce bir kimse için bu gece rüyasında şunu görsün desen..Görebilir mi?

Dua gerçekleşmesi insanı üzüyor.Dua nın tecellisi ise insanın Allah yakınlığını gösteriyor..Olmaz diye bir kaide yok tabiki..Allah biri yolundan ayırmasın..

Okudunuz mu?  Rüyada Meyveler Görmek

rana
kardesim arka arka mesaj atmak yasak, kurallara uyalim insaAllah..

rüya ile amel etmeyin diyor Efendimiz, rüyada görsen ne görmesen ne önemli olan O insanlara hayirli evlat olup hayirli amel iseyip onlarin ruhuna hediye etmen..
genel bir anlamda söylüyorum kardesim bu bizler içinde gecerli..

Okudunuz mu?  Rüyada misafir gelmesi

Efendimizi misal görmeyi o kadar istiyoruz ki nasip olmayinca olmuyor, ama bu demek degildir ki Rabbimiz bizi sevmiyor, belki o an dua etmenden hoslaniyor ve yine ve yine gelmeni istiyor..
Elbette kabul etmesede biliriz ki bu yine bizim için daha hayrli olandir.. rüyadada hayr olani varmidir dersen kardesim evet var..
Rabbimiz haklarimizda hayirlisini versin, ayaklarimizi sabit kilsin..

Okudunuz mu?  Rüyada mürşidi kamilini görmek

Rabbim en kisa zamanda sevdiginiz insanlari rüyanizda göstersin.. 🙂


rüyada mevsimsiz kiraz görmek, rüyada kiraz görmek, rüyada kiraz görmek neye işarettir

Bu kategoride yer alan Rüyada müezzinlik yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.