Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada müzik dinlemek

Rüyada müzik dinlemek

06ankra
Selamun aleyküm. Ben çok sıkıntılı oldugum bir donemde El habir esmasiyla istihare yaptim dilegim bana haksizlik eden kisi pisman olup geri gelicekmi dualrim kabul olcakmi seklindydi bikac gun çok net seyler gormedim ve tekrarladim istihareyi en sonda rüyamda o ksiyi gördüm muzik dinliyoruz birlikte ama kulaklik goruyorum yani ses duymuyorum hemen uyandim saat sabah besti ve uyanip yataga oturdm saate baktim tam karsidan kararti seklind suretini goremedigm bisey ytaga uzandi ve melegim dedigini çok net duydum besmele cektim hemen ama korku hissi olusmadi icmde çok etkisinde jaldim ve tabirine ihtiyacm var yardımcı olursaniz çok memnun olurum
Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Yorum: Rüyada müzik dinlemek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir niyetle dua edilebilir ama buna istihare denmez. İstihare sünnette bildirildiği şekilde yapılmalıdır ve bir şey olacak mı diye de istihare yapılmaz. Rüyada müzik dinlemenin tek bir yorumu yoktur yani hem olumlu hemde olumsuz açıklamaları olan karışık bir rüyadır.

Bu kategoride yer alan Rüyada necmettin erbakan hocayı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada müzik dinlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.