Anasayfa
19 Eylül 2021, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda mevlana hz. gördüm bembeyaz sakalları krem rengi bir elbise üzerinde başında sarığı vardı beni ona yine öyle biri götürdü ona sarıldım ve ağladım onu görünce çok mutlu oldum o da benim sırtımı sıvazlayıp bana gülümseyerek baktı ve sarıldı çok merak ediyorum her yere baktım tabirini ama bişey bulamadım bana bilgi verirseniz çok sevinirim çok etkilendim

Okudunuz mu?  Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Cevap: rüyamda mevlana hz gördüm bembeyaz sakalları krem rengi bir elbise üzerinde başında sarığı vardı

Ehfiya
Hayır olur inşeAllah…
Kardeş şuradan yola çıkarsak eğer Hz.Mevlana Değerli Alimlerimizden sadece biridiydi, Biz rüya tabirine ”Rüyada Alim görmek” diye yazsak herhelde sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum.
Selametle…

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Nuh görmek (İmam Nablusi)

İmam Nablusi Rüya Tabiri:
Rüyada ALİM Görmek:
Rüyada bir alimin elini öptüğünü gören, onun ilminden yararlanır.

Alimin kendisine bir şey verdiğinin görenin dünyada ve ahirette itibarı büyük olur.

Cahil birinin rüyada kendisinin alim olduğunu görmesi, işlerinin ters gideceğine işarettir.


Yorum: Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gördüğün adam Allah mıydı yoksa Hz Mevlana mıydı bilmiyorum…Hz Mevlana kadar eski kıyafetleri vardı..Odamın önünde projeksiyon ışığıyla yansımış resim gibiydi.Bana bakıp gözünü büyüttü.Bi ışık yansıdı.Ve gözüm buğulandı.Diğer kısmını hatırlayamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada meyve toplamak

Yorum: Rüyada mevlana hazretlerini görmek

arifselim
Maalesef böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Eğer rüyan çok berrak ve açık bir rüya olsaydı elbette tabir etmeye çalışırdık. Bu durumlarda Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleyküm hocam rüyam da baktım heryer mermer olan bir sehirdeyim heryer pırıl pırıl parlıyordu bı sürü Mevlana cübbeli hoca heykelleri var ben etrafıma bakıyorum o sırada ezan okunuyor gökden yağmur yağıyor ama yağan yağmurun damlası bile parlıyordu ezan sesiyle yağmur yağması yla herkes rukuya kalktı Mevlana heykelleri bile herkes rukuya kalktı ben bı an korktum eve gideyim diyorum rükûda duran Mevlana heykelin yanından geçerken Mevlana Hz bana hadi kızım sende namaza dedi bende namaza durdum ama kendi kendime benim abdestim yok diyorum ama namaza da baslamisim Fatiha suresi okuyorum o sırada kızım ağladı ben uyandığımda da Fatiha süresini okuyor dum ezan okunuyor du yorumuzu bekliyorum tşk ederim

Okudunuz mu?  Muhabbet kuşunu satmak günah mı

arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı bir rüyadır. Sana sıkıntı ve mutsuzluk veren her türlü şeyden kurtulacağına, sorunlarına çareler bulacağına ve çok rahat ve çok mutlu bir döneme gireceğine tabir edilir. Sende Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz ile ilgili soru

rüyada mevlanayı görmek, rüyada hz mevlanayı görmek, rüyada mevlana hazretlerini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada meşe ağacı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mevlana hazretlerini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.