Anasayfa
28 Eylül 2022, 9:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Mağara tabiri
Rüyada mağara görmek insanın seyyid imam, baba, üstad, hanım ve san”attan sığınacağı kimsesine delalet eder. Bazan mağara görmek, işlerini gizlemek arzusunda bulunan kimse için işlerini gizlemesine delalet eder.Mağara, boşta kalmış adam için, vazife almağa, melike yaklaşmağa ve sıkmtılardan kurtulmağa delalet eder. Eğer rüya sahibi hasta veya hapis ise, bunlann hepsinden kurtulur. Bazan da mağara görmek «Ashab-ı Kehf» in meşhur kıssasına binaen rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna ve hayrının çokluğuna delalet eder.Rüyada görülen mağara, korku halinde bulunan kimse için emniyettir. Bundan dolayı düşmanından kaçtığını ve bir mağaraya girdiğini gören kimse: «İlkinin ikincisinden ibaretti (Hak-dan başka mededkarı yoktu) o zaman onlar mağaradaydılar. Peygamber, o vakit arkadaşına (Ebubekir Sıddîk”a): «Tasalanma, Allah, hiç şüphe yok, bizimle beraberdir.» diyordu.» () mealindeki ayetin işaretince düşmanından emin olur.Mağara dağın delalet ettiği bir zata intisap eden bir kadına delalet eder. Mağara manasına gelen «Gar» kelimesi «gayret» kelimesinden alındığından gayret ve ihtimam göstermeye de delalet eder. «Gar» kelimesi ters tarafından okunduğu zaman sapmak ve yan çizmek manasına gelen ve «Revgan»dan alınmış olan «Rağ» kelimesi meydana geldiğinden mağarayı görmek, bir şeyden sapmaya ve yan çizmeye de delalet eder.

Okudunuz mu?  Muhabbet kuşunu satmak günah mı

Cevap: Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada mağara görmek kendinizi yetiştirerek daha çok bilgili donanımlı olacağınıza ve bundan dolayı seviyenizi yükselterek hedeflerinizi ulaşacağınıza ve bundan dolayı sürekli yeniliklere hazır olacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi)

Vuslatı Şehad
Rabia Songul:
Ben rüyamda üstü açık kamyonla mucahidlerle yolculuk yapıyorum sonra dört peçeli hanım görüyorum yanlarında da bir mücahid dördü de eşi oluyor Muş bu adamın. Sayıyorum hanımlar dört değil beş tane. Daha sonra dağ içinde bir mağaraya goturuyorlar beni giriyorum ki mağara ev gibi odalı ter temiz mis toprak kokuyor. Herkese diyorum ben gideyim geç oldu bana diyorlar ki gitme kal Ali küçük hoca gelecek ders verecek kal onu dinle odada aralıklarla oturuyoruz ön safta bana yer veriyorlar bende çarşaflı halimle oturuyorum. Sonra Ali hoca bana hoş geldin ediyor sen falan kişinin hanimisin bende diyorum boşanmak uzereyiz artık karısı değilim hayır diyor sen hamilesin bende diyorum değilim hocam benden iyi mi biliyorsunuz kaç aydır baba evinde sin diyor iki üç ay oldu diyorum sen bozanamazsin hamilesin diyor bende değilim diyorum regl oluyom nasıl olur diyorum tebessüm ediyor uyanıyorum sohbet içindeki adamlar arasındaki tek kadında bendim.

Okudunuz mu?  Rüyada Nohut görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüyanda bir çok ehemmiyetli hadiselerin yer alması rüyanın önemini gösterir. Fakat bu rüyanın tabirini yapmamız mümkün değil. Tanıdığın bir hocaya yüz yüze rüyanı anlatarak tabirini öğrenebilirsin. Hakkında hayırlı olması dileğiyle Dua etmekten hiç bir zaman imtina etmeden sürekli dua etmeye bak. Allah doğruyu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada mubarek birinin ismini duymak ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda böyle saray gibi bir yerde davetteydik lavaboda bir tane gümüş b harfi kolye buldum onu aldım karbonat ile parlatmaya rengini açmaya çalışıyordum kolyeyi parlatip cebime attım sonra anne va babamla birlikte vedalasirken ev sahibiyle tanidiklarla falan anne babam önden çıkıyor ben oradaki bir kaç kişiye veda ederken onların önden gittiklerini öğreniyorum abi dediğim eski bir tanıdığımız vardı rüyamda bana anne babamin gittigini beni yanina goturecegini soyluyor yolu gösteriyor yol bir yerde magara oluyor içinden gecerken kolye uçları minik bir büst gibi yapılar buluyorum bunlar galiba altın ve gümüş diyorum içimden mağaranın çıkışına yakın ışık görünen yerde mağara bir insanın yüzüstü sürünerek çıkabileceği bir yer hâline geliyor yüz üstü sürünerek oradan çıkıyoruz annem beni kaldırıyor sarılıyor kardesim ve halamin oglu da orada buyuk bir mutlulukla karsilaniyorum sonra oturup yol boyunca bulduğum seyleri cikarip dagitiyorum yanima bir bucuk yaşındaki abimin oğlu geliyor poşetle dağıttığımi görünce şeker falan sandığını ona da bir şey vat mi diye merak ettiğini düşünüyorum kucağıma alıp seviyorum yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Nur suresi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Farklı konulardan aile içinde herkese yansıyabilecek sorun ve sıkıntılara işaret olan bir rüya olup üzülmene sebep olabilir. Aile içinde oluşan ve yine aile içinde konuşup halledilerek çözüme kavuşturulacak olan sorunların son bulması uzun vadede olmayacağına işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada nasr suresi

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Namaza yakın rüyamda mağara gördüm iki tane altli üstlü. İkiside çok büyük ve genişti. 4, 5 metre uzağındayım. İçeri girmedim sadece uzaktan baktım ve gördüm. Sadece bir kere baktım ve uyandım..

Ben normal hayattada sevmem yüksek ve büyük bir yer olursa bakmayı sevmem korkarım (fobi) Rüyamda böyle büyük bir yer ve geniş bir yer olursa bu ev olabilir tavanı çok yüksek mağara v.s hoşlanmam.

Okudunuz mu?  Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüya gerçekte korku ve endişe yaratmaktadır. Rüyanın tabiri de bu anlam içermektedir. Fakat hayatındaki bazı meseleler ile ilgili duyduğun korku ve tedirginliklerin ortadan kalkarak rahat bir nefes alacağın, bu tür hissiyatları geride bırakacağın anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

nablusi magra, rüyada magara gormek imam nablusi, nablusi rüya tabirleri magara

Bu kategoride yer alan Rüyada Mısır Tanrısı/Tanrılarını Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Mağara görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.