Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

pars06
Selamun Aleyküm.Bugün konuşuyorduk arkadaşlarıma da olmuş,banada birkaç kere oldu ev gibi yer birkaç katlı bayağıda büyük.Orada dolaşıyorum ardından aşağıya inmek için merdiven var tahtadan veya demirden emin değilim ama çok dik ilk önce güzel ce iniyorum sonra ayağım takılınca aşağı atlıyorum hemen ve o anda uyanıyorum.Bir manası var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada Makyajlı Erkek Görmek

Ve birde uyumaya geçecek iken bazen ürpererek uyanıyorum bu nedendir?


Yorum: Rüyada Merdivenden Düşüp Uyanıyorum

arifselim
Aleykum selam. Uykuya dalarken ürperip uyanma zaman zaman olması normaldir. Rüyada merdivenlerden düşmek ise iyi olarak tabir edilmez. Bu rüya genel olarak gören kimse için iş hayatında yaşayacağı sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılara düşeceğine ve çok zor zamanlar yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

Merhaba hocam

Hicran
ben rüyamda dağlık bir yerde karanlıkta çıplak haldeydim. İleriden üç erkek geliyordu. Beni de gormesinler diye kaçıyordum. Bende yuksek bir merdivenin önünde saklanırsam bulamazlar diye düşündüm. Merdivenden inmek yerine kendi iradem dışında bir şey beni itip atlamama neden oldu. Merdivenden aşağa düşmeden uyandim. Lütfen bu rüyayı yorumlar mısınız. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Merdivenden Düşüp Uyanıyorum

arifselim
Bu rüya sahibi için çok önemli sırları olduğuna ve ortaya çıkmasından korktuğuna işaret eder. Ancak başkasının vesilesi ile ortaya çıkmasına ve çok büyük sorunlara girmesine ve işlerinin bozulmasına işaret olarak tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz kılmak ve Kemer görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Rüyamda karşı komşunun evinin içinden ayak üstü sohbet ederek Aslında var olmayan bir kapıdan annem babam kardeşim ben çıktık. Çıkış bir geniş balkon gibi yere idi. Oradan biraz dik ve basamağı aralıklı geniş bir merdivenden inerken erkek kardeşim adımını atmakta zorlandı. Dur ben tutayım seni derken düştü. Ark gibi bir düzlük iniyordu. Oradan basamağı sırtı üzerinde kaydı yere kadar düştü. Babam ve komşu bey ilerlemiş annem inmiş durumda merdivenden. Bende hızla indim. Kardeşim sırt üstü yatıyor. Ama oradaki blok kaldırım taşlarının altında oldu birden. Ben taşları tel tek kaldırıyorum. Annem geriden bakıyor. Etrafta başka insanlar olduğunu hissediyorum arkamda. Taşların altı berrak su ama suyun tabanı karışık taşlık gibi çer çöp gibi belki. Kardeşim hareketsiz suyun altında. Ona elimi uzatacak olunca su bulanıyor. Açılsın diye bekliyorum ama o, karışık çer çöp taşlığın altında kalıyor. Henüz bir şey yapamadan uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada muska görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyadaki gibi olumsuz bir durum yaşayabilirsin. Yani ailenden, iş hayatından ya da sana yakın birinin bir sorun yaşaması ile sıkıntı çekebilirsiniz. Bundan senin de etkilenmen üzülmene sebebiyet verecektir. Kişinin düşeceği zor durumdan ötürü senin desteğine ve yardıma ihtiyacı olup yanında bulunman gerekeceğini göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada makyaj görmek

Uykuya dalarken sıçrama, rüyada kızımın merdivenden düştüğünü görmek, rüyada merdivenden düşmek

Bu kategoride yer alan Rüyada merdivenden indiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.