Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

KIRGIN GÜL
merhabalar; ben evlilik niyetiyle arkadaşımın kuzenini istihareye yatırdım. kız beni hiç görmedi. rüyasında beni namaz kılarken görmüş. başımda beyaz bir tülbent varmış. seccade kırmızıymış. arkamda 3-5 yaşlarında bir çocuk kırmızı kalemle sırtıma yazı yazıyormuş. iki renginde olması beni çok şüpheye düşürdü. acaba yorumlayabilirmisiniz. çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada müslüman kadınlar görmek tabiri nedir?

Cevap: İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

arifselim
Merhabalar. Öncelikle şunu söylemeliyim, istihareyi herkes kendisi için yapması sünnettir. Bu görülen rüyada önemli olan renkler değildir. Önemli olan rüyanın içeriğidir. Rüya güzel ve hayırlıdır. İstiharede asıl önemli olan şey rüya değil insanın içine doğan huzur yada huzursuzluktur.

Okudunuz mu?  Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Istıhare

Aea
Ruyada beyaz havluyla ellerımı sılıyorum etegımde yesıl abdest alıyorum kuzenım beyaz seccade seroyor namaz kılmam ıcın bır kadında kırmızı seccade verıyor bunda kıl dıyor ve onun uzerınde kılıyorum kırmızıda… ewlenecegım erkek ıcın uyumustum anlayamadım hayırlımı degıl mı dıe yardımcı olursanızsa sevınırım

Okudunuz mu?  Rüyada market görmek

Yorum: İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek

arifselim
Rüyan olumsuz bir rüya değildir. Ama istihare demek, kalbinin bir şeye meyletmesidir. Bu his ya olumlu yada olumsuz olarak kalbe gelir. Sende kendine bu şekilde bir işaret olarak kabul edebilir ve hareket edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Nişanlıyı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.