Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada market görmek

Rüyada market görmek

Kayıtsız Üye
Rüyam da bir arkadaşımla ihtiyaçlarım için markete giriyoruz her türlü şeyden her şey alıyoruz yani çeşit çeşit ne için aldığımı bilmiyorum ve aldığım bu şeyleri resim sunum iş çantamın içine atıyorum sonra markette gezerken o çanta yı kaybediyorum ve küs olduğum arkadaşımı görüyorum ona soruyorum çantamı gördünüz mü çantama naptınız oda bir yere attıklarını söylüyor ve galiba sonrasında çantamı geri veriyorlar. Ve bu çanta ya baktığımda yiyecek atıştırmalık tatlı eğitim araç gereç malzemeleri her şeyden almıştım


Yorum: Rüyada market görmek

arifselim
Rüya sahibi ne kadar değişik ve farklı şeyler almışsa o kadar kararsız ve kafası karmaşık olduğu anlamındadır. Bazı telaşları olduğuna ama bir süre sonra bu telaşlarının geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mürşidi istemek

Rüyada Market Görmek

18-Unexpected
Not: Bugün 3 tane rüya yazdım ve başlarına sayı koymamın sebebi, bu rüyaları tek bir rüya görmüş olabileceğimden kaynaklı ama tabi tek bir rüya da mı gördüm tam olarak da emin değilim.

1-) Selamın aleyküm. Rüyamda, büyük bir marketin içindeyim ve orada bir tanıdığım çalışıyor ve ben de onun yanında onu bekliyorum. Marketin içi çok düzenli, güzel ve ürünlerle dolu diyebilirim. O marketin içindeki tanıdığım kişi aslında annem olabilir çünkü o da gerçekte bir markette çalışıyor. Neyse, sonra ben o kişiden izin alarak eve gitmek istiyorum ve o da izin veriyor. Marketin kapısından çıkarken aslında hâlâ marketin içinde olduğumu fark ediyorum ve nasıl diyim, marketin içi normalde kırmızı yoğunlukta renk varken; dışı ise neredeyse full beyaz, yani duvarlar yerler falan full beyaz ama ürünleri taşıyan iskemleler ise gri. Neyse, ben markettin kapısından çıktım ve hâlâ marketin bir başka kısmında olduğumu düşündüm ve etrafıma baktım. Bir adamın elinde koca bir çuval var ve o çuvalın içinde de bariz bir şekilde gözüken yiyecekler vs. falan var. Sonra sağıma bir baktım benim bir yıl önceki hem dil ve anlatım hem de edebiyat öğretmenimi gördüm ve alışveriş yapıyordu ve adamın, yolun ortasına koyduğu çuvala doğru ilerliyordu ve ben de bunu gördüğümde çuvalın yanına gittim biraz daha kenara aldım çuval ve adam fark etti ve şöyle dedi yanılmıyorsam: Ah! Özür dilerim ben alırdım. tarzı ya da buna çok yakın bir şey dedi ve benim dediğim öğretmen de bir şeyler dedi ama hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Mescidde dua etmek

Not: Konu başlığı taraması yaptım ama bir sonuca varamadığım için bu konuyu açtım. Eğer varsa affedin.


Yorum: Rüyada market görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir insanın hayal edip gerçekleşmesini isteyebileceği bir hayata nail olmaya delalettir. Zengin olup hayatı en iyi şekilde yaşayıp tadını çıkarmaya, gezmeye, mutlu olacağınız şeyleri yaşamaya, sıkıntı çekmemeye hayatın lezzetlerini görüp yaşamaya, şu anki hayatınızdan farklı olarak daha renkli, durağan olmayan bir hayat yaşamaya delalet eder ki en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  İstiharede mezarlık ve kırmızı gül görmek

8797987946456
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da annemle birlikte marketteyiz bir şeyler alıyoruz ben bir ürün alıyorum bu ürünlerde çikolata daha sonra anneme gösteriyorum annem gereği yok dedikten sonra ben bunun yerine başka şeyler alcam diyip raflara gidiyorum ordan iki tane dondurma alıyorum kasaya geldiğimde annemin olmadığını görüyorum telaşa kapılıyorum. Galiba bundan öncesi ya da sonrası annemin babamın kavgalı olduğunu öğreniyorum görüyorum ve galiba annemin babamın yanına gittiğini görüyorum.Burdan tam emin değilim.
Daha sonra marketten çıkıp bir komşuya rastlıyorum ve telefondan arıyorum annemleri galiba geri geliyorlar.Buraları gördüğümden tam emin değilim.
Hocam sizden isteğim emin olmadığım yerler olduğu için iki türlü tabir etmeniz ya da olduğu kadarıyla Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Nefes darlığı görmek (İmam Nablusi)

Bir diğer rüyam da da odam da gömlek giyiyorum daha sonra başka renkli kısa kollu bir gömlek giyiyorum karar veremiyorum. Bende başka renkli kısa kollu bir gömlek yok galiba onu masanın üstünde görüyorum ve deniyorum.
En sonunda kendi gömleğimi giyiyorum siyah uzun kollu bu gömleğimi .niçin giydiğimi bilmiyorum.
Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven basamakları Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Birinci rüyanız şu şekildedir. Maddi konuda rahatlayacağınız bir döneme gireceğiniz ve parasal sıkıntıya düşmeden yaşamınıza bu yönde iyi bir şekilde geçireceğinize delalet ederken bir yandan manevi olarak çevrenizdekilere olan ihtiyacınızın artacağı özellikle annenizin yanınızda olmasını isteyeceğiniz bir dönem yaşayacağınıza işaret etmektedir.
Diğer bir rüyanızda ise Dini yönden iyi bir konumda olacağınıza, dini emirlere dikkat edeceğinize bir yandan da sizi üzecek bir hadise yaşayacağınıza işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz kılmak ve Kemer görmek ne anlama gelir?

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda eski, yani ortaokuldan sevdiğim birkaç sınıf arkadaşımla bir yere gittik otobüsle ve indik bir yerde. Daha sonra ise bir markete girdik, onlar yine bir şeyler aldı ama benim param azdı ve bende mantıklı bir seçim yaparak bir şeyler aldım ama ne aldım tam emin değilim fakat ya 1 ya 2 şey almıştım ucuz olanlardan. Daha sonra marketten çıktım dışarıda onlar beni falan bekliyormuş. Neyse, biz giderek konuşurken ise rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır. Uzun zamandan beri görmediğin biri ile karşılaşabilir, hasret giderebilir, onunla hoşça vakit geçirerek geçmişi yad etmeye çalışabilirsin. Bu hoş tesadüften dolayı ikinizde mutlu ayrılabilirsiniz. Market alışverişinde paranın azlığı gerçekte tersi kabul edilir. Hayatının ilerleyen safhalarında hiç bir zaman bu tür sıkıntılara maruz kalmayacak, istediğini alıp, ayrıntılı olarak maddi konuları düşünmeye çalışmak zorunda kalmayacaksın. Allah yine de doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

Tug
Merhaba
Rüyamda bir marketteydim bişeyler alıcakmışım onları arıyordum sanki ekmek makarna reyonu gibi hatırlıyorum ama tam da emin değilim sadece markette olduğuma eminim sonra da yine aynı gece gördüm ama ikisi aynı rüyamıydı emin değilim istanbul belediye baskanının sırtında ucuyordum yine böyle sanki market kırtasiye gibi biyerdi sanki rüyamı tam net olarak hatırlamıyorum sadece bu kadarını hatırlıyorum çok degisik geldi yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada mutlu son görmek

Tohat
Merhaba. Hayata istediklerini almak, herhangi bir şeyden eksik kalmamak manasındadır. Kazancın eksilmeyecek veya gelirin azalmadan sürecek böylece yokluk yüzü görmeyip rahat bir yaşantı sürdüreceğine işarettir.
İkinci rüyanın tabiri ise is hayatına yönelik olarak kişinin işlerinde göstereceği başarılar, hakkında hayırlı olacak gelişmelere işaret etmekte olup rahatlamanı, rahata ermeni sağlayacak durumlar yaşamana delalettir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Melekle Konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada market görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.