Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Mescidde dua etmek

Rüyada Mescidde dua etmek

Kayıtsız Üye
Rüyada mescitte camide dua etmek ne demek

uykumda ormanda magarada terkedilmis bir mecidde dua etmek ne demekdir?bu mecide denizlerle gecib gidiyorum.denizde yilanlarin yuzerek bana doğru gelmesini gördüm?


Cevap: Rüyada Mescidde dua etmek

imam
Rüyada camiye gidip dua etmek mescide gidip dua etmek

Okudunuz mu?  İstiharede mavi deniz görmek

Rüyada camiye gidip dua etmek, beklentilerin gerçekleşeceğine, problemlerden arınmış bir hayat süreceğine, sağlıklı hayata, bol kazanca, güvenli hissetmeye, mutluluğa kavuşmaya, sosyal yaşamda mutluluğa, şöhrete sahip olunacağına, malın kazançlı olacağına, tez zamanda öğrenilecek memnun edici gelişmelere, fakirlikten sıyrılmaya yorulur. Başka görüşlere göre de mutsuz edici bir olayla yüzleşileceğine, düşmanından emin olunacağına, fenalığını göstermeyen akrabaya, sorumluluktan ötürü rahatsız olunacağına, saklanansırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır. Bazı durumlar için de rüya ilmiyle ilgilenenler şöyle yorumlarlar: Bu rüya sıkıntılarının sonunda hak ettiği ferahlığa, zorluklarla mücadele ederek ümit ettiği güce, uğraşlarının sonunda özlediği refaha, zorlukların sonrasında hak edilen toplu kazanca işarettir.

Okudunuz mu?  İstiharede ne görmek hayırlıdır?

Yorum: Rüyada Mescidde dua etmek

Kayıtsız Üye
Salam ben Kadir gecesinin 3cu gunu Camiye gitdim namaz kildikdan sonra bir arkadaşim benden benim için dua et demisdi bende her Camiye geldigimde onun için dua ederdim ve yine onun için dua ediyordum ve sora nasıl oldusa ben secde halinde uykuya gitmisim uykumda Yine Camideydim el acmis Allah’a yine arkadaşim için dua ediyordum ve birden barmaklarimin arasindan karsimda bir kadin oturmus saginda ve solunda iki erkek cocugu var idi kadin olari bagrina basib seviyordu opuyordu. Qadinin arkasinda ise uzunmu desem buyukmu desem ben beyaz bir elbisede yasli nurani bir kisi bana bakarak boyle soyledi.. Kalik evlat senin arkadaşin için etdiyin dua Kadir gecesinin birinci gununden kabul edilmisdir.. o kadin ise arkadaşimin esiydi yanindaki cocuklar ise kendi cocuklariydi bu ruyanin anlami nedir

Okudunuz mu?  Muhabbet kuşunu satmak günah mı

Yorum: Rüyada Mescidde dua etmek

arifselim
Aleykum selam. Kadir gecesi tek bir gündür ve hangi gecede olduğu kesin değildir. Üçüncü gecesi derken kastın hangi zamandır bilmiyorum ama rüyan hayırlı ve güzeldir denilebilir. Kesin olmasını biz asla bilemeyiz ancak Allah bilir. Sen Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada mont görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda kına gecesindeydim ama bulunduğum mekanin yarısı duvarliydi bir tarafında insanlar oturuyordu diğer taraf mesciddi ordakiler de namaz kılıyorlardı. Kina bölümünde, kız kuzenim yabancı bir kadınla kavga etti elbisesi açıldı ben de üzerini örttüm.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişinin kendine, evine ve çevresine karşı çok özenli olduğuna delalet eder. En makbul olan yoruma göre, çok düzenli, titiz, temiz ve hassas birisi olmak manasında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Merhem Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda camiye gidip oglum için dua ediyordum ellerimi Allah a acmistim ve benim gibi bir sürü kadın vardı onlarda ellerini acmis dua ediyrlardi dua min anlami nedir acaba


yuxuda mescidde dua etmek , rüyada camide dua etmek, rüyada mescidde dua etmek

Bu kategoride yer alan Rüyada mantar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Mescidde dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.