Anasayfa
27 Kasım 2023, 17:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mont görmek

Rüyada mont görmek

aysee60
İyi günler istihareye yattım ve ilk daldığım zaman kırmızı renkte bir mont gördüm daha sonra sabaha karşı bir dolmuş kaçırdım yerine gelen beyaz renkli bir dolmuş gördüm sizce hangisi hasıl sabah görülenmi ilk yattığımda gördüğümmü


Yorum: Rüyada kırmızı mont görmek

arifselim
İyi günler. Her iki rüyadan ziyade senin bu esnada kalbinin neye meylettiği önemlidir. Rüya olsun olmasın istihareye yatan kimsenin içine gelen hissi yani kalbinin bir şeye meyletmesi ona en doğru işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

Rüyada mont görmek

162E
İyi akşamlar.Rüyamda kalabalık bir caddedeyim.Yürürken bir arabanın koltuğundan pembe veya turuncu uzun olmayan şişme montu giymek için alıyorum.Sormak istediğim konuyu yazmak istemedim ama mecburen soruyorum.Peygamberimizi rüyada görmemiz anlatılmalı mi ve gerçekten geldiyse söylenilmesi doğru mu?


Yorum: Rüyada mont görmek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Kendine göre gördüğün bazı risklere karşı alacağın önlemleri vurgular. İçe dönük bir yapı izleyerek işin, makamını korumak adına atacağın adımlar, izleyeceğin yol ve planlarına yönelik olan bir rüyadır. ,
İkinci soruna gelince, peygamber efendimizi görmen hayırlı bir rüya olduğu anlamına gelmekle birlikte güzel olaylara da işaret edilir. Onun görülmesi gerçektir ve mesaj niteliği mutlaka taşır. Anlatılmasında bir sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada Makas görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Uzun süreli ayrı olduğum kocam eski evin iç merdiveninden üst kata çıktı. Üst katta ben ve ablam birde tanımadığım genç bayan vardı. Ablam börek dilimliyordu. Bana börek dilimini uzattı. Kocam bizlere hitaben 80 liraya yeşil mont aldım sanada alayım mı diye sorup odaya girdi.kapı açık arkasından gittim bana al diye sana niye alayım.sen benim bir şeyim değilsin dedi. Yanımda bulunan genç bayana sormuş. O onun karısıymış. Bende birAz kızgınlıkla kayınvalidemin yanına vardım ayaklarım titreyerek onun yanına sekiye oturdum. Ayaklarımı uzaktırdı. Kendi ayaklarını benim ayağımın üzerine koyup kırmızılı çiçekli örtü örttü. Ben ağlayınca başkaları ne oldu dedi. Kayınvalidem sus konuşma diyerek dürttü. Bir müddet sonra avluya çıktığımda herkes toplanmış yarışma yapılacakmış. Beni kürsüye çağırdılar. Uyandım . Hayırdır inşaAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İki türlü tabiri vardır. Birincisi hayırlı şekilde tabir eden alimlere göre sorunlarını hallederek mutlu, saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürülecek birlikteliğe atılacak adımlar için çabalanmasına işaret ederken bir kısım alimler ise bunun tam tersi olarak sıkıntılara, sorunlara neden olacak huzursuzluklarla karşılaşma ihtimaline işaret etmektedirler. En doğrusunu bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

rüyada kırmızı mont görmek, rüyada kirmizi mont.gormek, mumsema kırmızı mont

Bu kategoride yer alan Rüyada merdiven çıkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mont görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.