Anasayfa
11 Eylül 2023, 18:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Nehir tabiri
Rüyada nehir görmek, kadri yüce bir kimseye delalet eder. Rüyada nehre girdiğini gören kimse, büyük insanlardan birisine karışır ve Cenab-ı Hakkın «Şüphesiz Allah sizi bir ırmakla imtihan edicidir.» (Sure i Nuh, ayet 23) mealindeki ayet işaretince rüyada nehir ve ırmaktan su içmek iyi değildir.Rüyada nehrin bir tarafından diğer tarafına sıçradığını gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve düşmanına galip gelir. Bazı tabirciler nehir, onun içine giren kimse için yolculuktur, bazıları da sultanın hizmetine girmeye delalet eder, dediler.Bir kimse rüyada bir nehrin evinden çıktığını ve hiç bir kimseye zarar ve ziyan vermediğini görse, sultan tarafından insanlar hakkında iyi ve meşru bir emrin çıkmasına delalet eder.Rüyada kendisinin nehir olduğunu gören kimse, kan tükürerek ölür. Veya yaralanır ya da bir yerinde çıban çıkar.. Eğer nehirden çamur bulaşsa o kimseye o büyük zattan üzüntü, keder ve korku erişir. Nehrin suyu bulanık, koyu ve karışık olursa, yine tabir böyledir.Nehirden su içtiğini ve nehrin suyunun berrak olduğunu gören kimseye içtiği suyun miktarınca o büyük zat tarafından hayır erişir.Rüyada nehirden su içmek için su almak istediğini gören kimseye o nehrin küçüklüğü ve büyüklüğü nisbetinde bir adam tarafından mal elde eder.

Okudunuz mu?  Rüyada mülakata girmek

Cevap: Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada nehir görmek sağlığınızla ilgili yaşanan sorunlardan olumlu cevaplar alacağınıza ve olmasını çok istediğiniz bir şey için bedel ödeyerek mal mülk sahibi olarak feraha ereceğinize işaret eder.


Nehir görmek

Kayıtsız Üye
Hayirli geceler kardesim ben rüyamda nehir gördüm tuna nehriymis grup halinde gidiyoruz bur yere nehiri gecip medineye gitmeye niyetlenmisiz boyle koy gibi konaklamam için biryere geldik evin catisina cikiyorum medineyi gorebilirmiyim diye gelin gördüm ayakkabisini ayakkabi gördum beyaz topuklu çok cok ozur diliyorum edep konusmamdan ötü bakire bir hanimla cinsi munasebetim oluyor orda uyaniyorum hayirlara vesile oljr insAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı geceler. Yaşadığınız yerin doğadaki nimetlerin bereketlenip çoğalacağına sizin hayatınızı güzle bir ortam olarak huzur rahatlık katacağına, kısmetinizin açılarak düşündüğünüzden daha iyi bir hayatın sizi beklediğine delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Mezar Görmek, Mezarlığa Gitmek

Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda çoruh nehrinin üzerinde bir köprüdeydim o köprünün bir kısmı benim aileme tahsis edilmiş ablam bana bizim bölümün sıkıntılı olduğunu söyledi bende köprüden ayaklarımı saldım ve nehri izledim nehrin suyu çöktü biraz korktum ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada misafir görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatın bir çok güzelliğine nail olacağın günleri sabırla bekleyerek hakkettiğin nimetlere erişebileceğine bunun için zaman gerektiğine, aşk hayatının, huzurunun rızk ve bolluğun çok daha iyi olacak günlerin arefesinde olabileceğine ilişkindir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Ruyada camur, rüyada çamurlu nehir görmek nablusi, rüyada dere görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada merdiven basamakları Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.