Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada misafir görmek

Rüyada misafir görmek

altun
Ruyamda evimde annemi kayinvalidemi ve bir de genc uzaktan tanidigim genc dul bir kadin misafir olarak gelmislerdi esimde vardi sonra ben dul kadina yaklasip hosgeldin derken anlindan öpüyorum oda sonra bana kuru incir vermis sonra tekrar cantasindan kuru kayisi cikarip veriyor bana bu arada evin zili caliyor kapi aciliyor baska bir kadin onu cagiriyor yani aslinda benim komsuya hatime gelmislerde o evde yokmus ondan bana gelmis bu rüyanin anlami nedir acaba bana yardımcı olurmusunuz


Cevap: Rüyada misafir görmek ne anlama gelir?

@hmet
Rüyada misafir görmek çok hayırlıdır. Kişinin evinde meydana gelecek olan bolluğa ve berekete işaret eder. Rüyada misafir gören kişinin erkek bir evladı olacak demektir. Rüyada misafir gören kişinin rüyası güzel sözler işiteceği ve mutluluk verici olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada istemeye istemeye misafirliğe giden kişi onu sevmeyen ve kendisinin de sevmediği kişi ya da kişiler tarafından huzursuz edilecek, morali ve motivasyonu düşecek demektir. Bir kişi rüyasında sevmediği, konuşmadığı hatta arasında düşmanlık bulunan birilerinin evine giderse rüyasında gördüğü o kişilerle arasında bir gerginlik yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada evine gelen misafirlerine yiyecek ya da içecek bir şeyler sunduğunu gören kişinin çok cömert olduğu ve yüce gönüllüğü sayesinde hep iyi şeylerle karşılaşılacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdane Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada misafir görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok misafir geliyordu. Ben su veriyorum birkaç tanesine ama bardaklar küçük, sürahi de bardak boyutunda olduğundan yetiştiremiyorum. Çeşme bir garip sıcak soğuk ayarlaması zor. Bir de lavabo yok kanapenin üzerinde çeşme. Ben de bardakları yere dizip hortum bağlıyorum su doldurmak için. Ama çeşmeden meyve suyu akıyor bardaklardan taşıyor yanındaki ekmekler ıslanıyordu.
Bir rüya daha gördüm bir yere başvurmuşum iş için ama intihara meyilli olduğum yazılıp kabul edilmemiş. Benim eski arkadaşlarım hocalarım vs. intihar ettiğimi düşünüyorlarmış.
Bu rüyalarımı tabir edebilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada meşe ağacı görmek

Yorum: Rüyada misafir görmek ne anlama gelir?

arifselim
İlk görmüş olduğun rüyan karmaşık olmakla birlikte genellikle toplum içerisinde mahçup bir duruma düşmek ve bundan dolayı sıkıntı içerisine girmek anlamındadır. İkinci rüyan ise, yeni ve başarısız olacak başlangıçlar yapmaya yorumlanır. Bunu kendine bir uyarı gibi kabul edebilir ve tedbirli hareke edebilirsin. Elbette bunlar sonuçta sadece birer rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda eski dostum ile bir okulun bahcesinde erkek kardeslerimizi bekliyorduk. Sonra o şaka falan yaptı. Benim evime geldi mutfakta kahvaltı hazırlıyordum peynir kesiyordum sonra dolapta kuruyemiş gördüm onuda sofraya koydum. O hemen başlamak için acele ediyordu bende ne var ne yoksa hazırlamaya çalışıyordum.( Onunla pek görüşmüyoruz sadece sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz. )


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın çok özel bir yorumu olmaz. Ancak rüyayı gören kişinin sosyal hayatında sevilen ve sayılan birisi olmasına ve kendisi de sosyal hayatına önem vermesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mercimek Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadıgım bir ana, kıza misafir gittim, misafirligimden hoşlanmadıklarını hissettim, evin kızıyla alışverişe çıktım, salkım salkım yeşil badem vardı, kız 3-4 salkım üzüm aldı, burada üzüm yoktu nereden buldu diye düşünürken, bademlerin olmadıgını gördüm


arifselim
Çok kısa ve öz anlatmışsın ama birbirinden tamamen bağımsız bir çok şeyi görmüşsün. Rüyan hayırlıdır ama kişiye özel bir yorum olmadan sana bunu tabir etmem maalesef mümkün değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam, rüyamda tanıdığım ve aslında hoşlandığım bir erkeğin (kadınım) bize misafir olarak geldiğini ve yatıya kaldığını gördüm. Huzurlu ortamdı hatta yerini annemle hazırladık. Sonra kocaman geniş beyaz örtülü bir yatağın ucunda onun kolu üzerime atılmış vaziyette sağımıza yatıyorduk. Üst kısmı çıplaktı. Herhangi ayıp bir şey olmadan kollarının arasında yatıyordum. Yatağın diğer ucunda da annem bize dönük uyanık bakıyordu. Sonra bir anda o erkek kalktı uykusunda ve bir şeyler konuşarak sağ elimin işaret parmağını emdi. Ama biz uyanık onu izledik. Daha sonra uyandı ne işim var benim burada dedi sanki. Uyanınca çok mutluydum ama yorumunuzu merak ediyorum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

Okudunuz mu?  Rüyada müezzinlik yapmak

arifselim
Merhaba. Güzel ve hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Bu süreçler içerisinde olan bir kimse için aslında en makbul olan görüş bunun bir bilinçaltı rüya olduğudur. Bu rüya bazen sevineceği ve mutlu olacağı bir telaş içine gireceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda tanidik bir komsunun evine gdior kadim bna evi gezdriyor evi buyuk balkonu var buyuk camida var diyebiliriz demirleri var balkonun acilip kapanio ordan asagi bakiorum asagida da cocuk parki var birde drekte isik yanio ama isik parka yansamio yila yansio ve bn sürekli misafirlige gittigimi sürekli bize misfir geldigini goruyorum dugun kalabaligi goruyorum yorumlarmisinz

Okudunuz mu?  Rüyada Mescidde dua etmek

arifselim
Farklı yorumları olabilse de Genellikle iyi komşulara sahip olacağı anlamındadır. Ayrıca rüya sahibinin kendisini rahat hissetmediği evi yada komşu evleri anlamında kabul edilir. Olumsuz bir anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Ben rüyamda annemin evindeydim orada ki bir kadın misafiri alıp kendi evime getiriyordum. Bana ‘namaz kılayım öyle gidelim’ dedi, Ben de ‘gel bizde kıl’ dedim.Sonra evime doğru yürüdük.


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin yakın bir zamanda birine yardımda ve iyilikte bulunacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise önemli bir toplantıya ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir edilir demişlerdir. Hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yolda arabayla tatlı satan birinin yanında bekliyoruz ben ve tanımadığım nişanlı bir çift var. O sırada bakımsız ve pis 2 tane erkek çocuğu geliyor biri 4 biri 6 yaşlarında. Yanımdaki erkek olan kişi büyüğü çocuğa tatlı yediriyor. Bende ikisine birden tatlı yedirmeye başladım. Sonra eve geldim. Evde akrabalarımdan oluşan büyük bir kalabalık var. Herkes beni karşıladı. Ama üzerim ıslaktı nerede ıslandığını hatırlamıyorum. Sonra kendimi bir savaşta gördüm. Ama o savaştan kendim hiçbir zorluk çekmeden kurtuldum. Çünkü başkasının savaşıydı ben bir ağaç arkasından izliyordum. Sonra yayla evimize gittik baba annem içeride çöp unuttuğumuzu söyledi ve çöpleri dışarıya çıkardı.Sonra kendi evimize geldik. Ananemgil vardı evde. Ve ananem sürekli anneme kızmaya başladı. Bende annemi savundum. Annanem kızarak evden gitti. O sonrada aile içi bir tartışma yaşadık. Tartışmayı sona erdiren bendim. Annemi sakinleştirdim. Sonra bir baktım evde yine aynı kalabalıklıkta misafir vardı. Ve gelen misafirlerden birisi hayırda bulunmak için o tatlı yedirdiğimiz çocukları banyo yaptırıp getirmiş. Çocuklar benim kucağıma oturdu. Küçük olan benden başkasına gitmiyor. Bana gelince gülüyor başkasına gidince ağlıyor. Büyük olanda hep yanımda. Banyo yaptıran kadın benden bu kadar ben başka bakamam dedi çocukları göstererek. O misafirler gitti. Sonra o iki çocuk için ev yapmaya karar verdim. Ev yeri aradım ve onlara kendimize yakın bir ev yaptım. Evimizde bulanan sünger döşeklerden birini onlara götürdüm.

Okudunuz mu?  Nurzade isminin anlamı

Tohat
Bir şekilde maddi gücüne güç katacağın günler yaşayacaksın. Daha çok senin çalışman neticesinde kazancını artırman ile zenginleşme olasılığına, bolluk ve bereketin hakim olmasına, bu açıdan rahata ererek sıkıntı çekmemeye delalettir. Seni doğrudan ilgilendiren bir hadise veya husumetin bazı kişilerin araya girmesi sonucunda tatlıya bağlanarak sorunun ortadan kalkmasına küslük söz konusuysa barışmanın, aradaki tatsızlık ve kırgınlıkların hallolacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mescit görmek

@yfer
Rüyamda annem ahşap merdivenle yukarı çıkılan bir evde misafirmiş beni de oraya çağırıyor Gidiyorum ve oturunca anlıyorum ki bundan yaklaşık üç sene önce evliliğe karar vermiş sonra sebepsiz bir şekilde ortadan kaybolan görücümün eviymiş(gerçekte bu şekilde) orada annesi ısrar ediyor geç hoşgeldin de diye ama yüzüme bakıp geçiyor sadece sonra yataklar seriliyor tam yorganı üzerime çekecekken kardeşi gelip hoşgeldin diyor şarj aleti soruyor bendeki orijinal olmadığıni söyleyince teşekkür edip almadan gidiyor. Ertesi gün evimdeyim ve onlar bize misafirliğe gelecekmiş salona giriyorum salon normalden çok daha büyük yerde üç halı var ama oda genişlediği için mobilyalar odanın ortasında kalmış masayı çiçekleri çekiyorum güzelce düzenliyorum koltuklar beyaz halılardan ikisi beyaz birinin üzerinde pembe çiçek diğerinde pembe motif var ve diğeri tamamen koyu pembe koyu pembe olan odaya küçük geliyor kardeşimle birlikte çapraz sermeye karar verip öyle de yapıyoruz misafirler gelmeyince telefon geliyor yıllar önce ki meseleden dolayı gelmek istemiyormuş bu yüzden ailesi de gelmiyor o sırada düşünüyorum yaşandı bitti ne kadar saçma bir hareket diye şimdiden teşekkür ederim Selam ve dua ile..

Okudunuz mu?  Rüyada mezarın üstünde köpek görmek

Tohat
Özellikle iş hayatında çalışmalarının karşılığını misli ile alarak iş ortamında rahata kavuşacak ve istediğin bir ortam sağlanacaktır. Bu konuda iş kurma, yeni bir işe girme, var olan işinde çok başarılı olmak, yatırım yapmak gibi bir yola başvurarak buradan sağlayacağın yüklü miktardaki para ile maddi açıdan ömür boyu sıkıntı çekmemeni sağlayacaktır. Maddi açıdan rahatlasan da bazı konularda beklentinin karşılanmayacağını da gösteren rüyanda pes etmeyip her şeyin hayırlısını Allah’tan dilemesin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm. Benim hoşlandığım biri var ama sadece hoşlanti sevgilim falan değil. Bi gece rüyamda hoşlandığım o kişiyi görüyorum. Bizim eve gelmiş ortak bir arkadaşımız var onunla birlikte. Salonda oturuyorlar benim ailemle birlikte. Bana bisey söylüyor gülümseyerek bende seviniyorum ama ne söylediğini hiç hatırlamıyorum Sonra o namaz vakti gelmiş yanılmıyorsam ikindi namazını kılmaya gidiyor kılmaya kılıp geliyor. Ben onlara ne ikram etsem diye düşünüyorum çay mi yapsam kahve mi diye. Türk kahvesi yapmak istiyorum ama yetmeyebilir diye düşünüyorum çay yapmayı düşünüyorum karar veremiyorum bir türlü düşünüp duruyorum ne hazırlasam diye. Ondan sonra bir bakıyorum içerden bıçak sesi falan geliyor güya annemler meyve ikram etmişler. Bunu yorumlarmısınız lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin ne isteği, muradı varsa gerçek olabileceği, iş ve meslek sahibi olup yükselmeye, kariyer sahibi olup sayılan sevilen hürmet gören kimse olmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada misafir, Turuncu duvar görmek, Ruyada misafir gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada motosiklet sürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada misafir görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.