Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mescit görmek

Rüyada mescit görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yerden kaciyordum ardindan cami yada mescit gibi bir yerde buldum kendimi . Etrafta Allah , Peygamber yazısı vardı . İçeri girdiğim an içi urperticek bı melodi çalmaya başladı . Yanımdaki 2 kişiyle 2 rekat namaz kılmaya başladım. Ben namaz kılmaya calisirken onlar sesli halde dua yada başka bir şey söyleyip beni şaşırtmaya çalışıyorlardı. Bu ne demek hocam ne anlama geliyor ?

Okudunuz mu?  Rüyada mülakata girmek

Yorum: Rüyada mescit görmek

arifselim
Rüyada kaçmak ve camiye sığınmak ile namaz kılmak da çok hayırlıdır. Hatalardan ve günahlardan önündeki engellere rağmen tövbe istiğfar etmeye ve kendine çeki düzen vermeye delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Cami Veya Mescide Girmek.

nadirylmz2
Selamün aleyküm. Ben rüyamda bir sürü insanlarlan bir cami veya mescide idim (daha çok hatırladığım bir cami gibi ama aynı değil) baktım arkada deniz vardı ve botlardan inen bir sürü daha insanlar vardı ondan sonra kendi kendime bu Hz. Musa a.s ümmeti (milleti) olsa gerektir dedim. Sonra biraz sonra merdiven vardı üst kata çıkan nedense ben hemencecik herkesi geçerek üst kata çıktım sonra ceket askısında bir ceket vardı yada palto, mont bende oraya ceketimi astım ondan sonra biraz ilerlediğim de büyük bir yerine gelmiştik caminin ondan sonra insanlarda geldi sonra orayı topluluğu yöneten adam(tanıdığım birisi ama farklı ülkelerdeyiz artık onun hakkında bahsetmiştim o gün yani çok bir önemi yok diye tahmin ediyorum) dedi ki kamet getirsin birisi bende bekledim ondan sonra birisi getirdi ama kısa kamet yani (Allahu Ekber 2 defa okundu, diğer hepsi bir defa) ondan sonra bende herhalde Hz. Musa’nın a.s ümmeti böyle kamet ediyor dedim namaza durulacaktı bende uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada mehdiyi görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada mescit görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah yolundan ayrılmayan, rızası peşinde koşan, emir buyruklarını yerine getirerek ibadetlerini aksatmayan bir kimse olabileceğine,Her türlü yalan dolandan, hileden, tuzaktan uzak durduğuna ayrıca bu anlayışta ve hassasiyette olan kimselerden oluşan bir çevreye sahip olabileceğine ilişkin hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

rüyada cami

Bu kategoride yer alan Rüyada namaz kılan birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mescit görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.