Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Meclis tabiri
Va”z ve nasihat vermeye ehil olmayan bir kimse, va”z meclisinde olduğunu ve halka va”zettiğini görse, o kimsenin üzüntü ve keder içinde bulunduğuna ve ondan kurtulmak için de Allah (C. C.) ”a dua ve niyaz etmesine delalet eder.Va”z meclisinde takvayla ilgili bir söz söyleyen ve sözünde de doğru olan kimse, üzüntüden kurtulur ve hastalığından iyileşir. Yahut borçtan kurtulur veya zalim kimselere galip gelir.Bir kimse rüyada kendisini Kur”an okunan veya dua edilen yahut takvaya ve ibadete dair kaside söylenen bir yerde görmesi, o yerin — okunan ve söylenenlerin miktar ve doğruluğuna göre— marifet ve hikmetle mamur olmasına delalet eder. Eğer takvaya ve ibadete dair söylenen kasidede hata varsa, okuyanların veliliklerinde eksik olduğuna eğer okunan şey güzelse, veliliklerinin gayrı – kamil veya batıl olduğuna delalet eder.Kurraların toplanıp Kur”an okuduklarını, meclis devlet erkanı, vali, tüccar, ilim sahiplerinden san”at ve hünerlerinde şöhretli olan kimselerin güzelliği ve yüksekliği miktarınca yukarda adı geçenlerin işlerinde benzersiz olmalarına delalet eder.Bir kimse rüyada alimlerin toplandığı bir meclisi görerek üst tarafında otursa ve kendisi o makama ehil olsa, o kimsenin ilim, fazilet ve fazlaca yüceliğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Merhem Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada meclis görmek güzelliğiniz ve yüksekliğinizin miktarınca işlerinizde benzersiz olacağınıza ve bundan dolayı bütün borçlarınızdan kurtulup zalim olanlara karşı galip geleceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Rüyamda millet meclisin deyim aile bakanı kürsüde konuşma yapıyor arkadan ona sesleniyorlar bu öldü diye sonra aile bakanının yüzü çürümeye başlıyor oda yüzünü saklayıp oradan kaçıyor bende köydeki evime gidiyorum sofra kurulu vefat eden eşim kardeşimin hanımını kovuyo git buradan diye o gidince eşim sofraya oturuyor ama yemiyor biraz oturduktan sonra kalkıyor kapıdan dışarı çıkıyor o dış kapıdan 2 saat falan beni izledi bana baktı baktı sonra gitti

Okudunuz mu?  İstiharede mekke medineyi görmek

Yorum: Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuh. Bu rüya sahibi için karar vermesi gereken çok önemli konularda kafa karışıklığı yaşayacağına ve karar vermede çok zorlanacağına alamet olarak tabir edilir. Eski eşi bu şekilde görmek ise, seninle mutluluğun arasında sana engel olan bir şeyin varlığı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada nişanlanmak

rüyada dil görmek nablusi, rüyada kuran meclisinde bulunmak, rüyada ilim meclisinde bulunmak

Bu kategoride yer alan Rüyada namaz kılmam söylendi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.