Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada nişanlanmak

Rüyada nişanlanmak

ferah36
Dün gece rüyamda birisiyle nişanlandım. Fakat kimle nişanlandığımı bilmiyorum. Parmağımda nişan yüzüğünün olduğunu da gördüm.
Yorumlarınızı bekliyorum.


Cevap: Rüyada nişanlanmak

Hoca
Hayrolsun inşAllah….

NİŞANLANMAK:Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak, güzel bir haber alacağınıza işarettir. Nişanın atılması pek iyiye yorulmaz.Rüyada bir nişana giden kişi yeni şeyler öğrenecek, yeni insanlarla tanışacak demektir. Rüyada nişanlandığını görmek beklediği fırsatın geleceğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Meyveler Görmek

Yanıt: Rüyada nişanlanmak

ferah36
< …NİŞANLANMAK:Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak, güzel bir haber alacağınıza işarettir…. >
ALLAH razı olsun. Yorum için çok teşekkür ederim .


Rüyada nişanlanmak

Kayıtsız Üye
hayırlı sabahlar. rüyamda tanımadığım bir erkekle nişanlanıyorum hali vakti yerinde dış görünüşü düzgün parmağımda altın bir yüzük kalın ama pek beğenmiyorum yüzüğü. içimdede garip bir sevinç duygusu var. sonra yüzüğü kaybediyorum veyüzüğü aramaya başlıyorum. sonra nişanlandığım çocuk geliyor elinde yüzük yok yüzüğünü niye çıkarttın diye ona kızıyorum. bu rüyayı yorumlarmısınız acaba teşekkür ederim şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada mevlana hazretlerini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada tanımadığın birisi ile nişanlanmak iyi değildir ve belkide kişiye bir uyarı gibi kabul edilebilir. Rüya sahibinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına ve tehlikeye çok yaklaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek arkadaşımla nişanlandığımı gördüm pembe bir nişan elbisesi giymişim ama nişan elbisenin altına iç çamaşırı giymediğimi farkediyorum rüyamı yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada motosiklet sürmek

arifselim
Nişanlanmak genellikle iyilikle yorumlanmaz. Arkadaşı ile nişanlanan kişi çevresinden ilgi ve alaka görür denilmiştir. Ayrıca rüya sahibi için kötü ve şanssız geçecek bir dönemin habercisi olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım biriyle nişanlanıyor. Gerçekte varolan bir rahatsızlığını herkesten saklamasını istiyorum. Nişan çok güzel bir evde oluyor yemekli. Kızımın kayınpederi kızıma ve oğluna su getiriyor. Ben de ona sen onlara böyle hizmet edeceksin diyorum. Yorum yaparsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada mülakata girmek

Tohat
rüyanda kızını nişanlanmış görmüş olsan bile bu seni alakadar eden bir rüya olup hakkında hayırlı gelişmelerin olacağını gösterir. Dertlerin son bulacağına ve sıkıntıların geride kalacağına bunu sağlayacak olan yenilik ve yeni gelişmelerin meydana geleceğine işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyamda eşimle nişanlandığımı görüyorum, evde yapılıyor nişan, akrabalarım filan orada, ben beyaz bie seccade şükür namazına duruyorum fakat önümden annem geçiyor ve namazım bozuluyor, daha sonra namaz kılmak için daha uygun bir yer arıyorum ve tekrar namaza duruyorum ben namazdayken seccade üzerine iki örümcek geliyor biri büyük diğeri küçük, büyük olan küçük olanı yiyor, bu sırada uyanıyorum, yorumu nedir acaba…

Okudunuz mu?  Rüyada mezar görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Üzüntü ve sıkıntıya işaret eden bir rüya olduğu gibi rüyayı gören kişinin dünya işlerine ve üzüntülerine fazla kafa yorması sebebiyle ahiretini ihmal etmesi, maneviyatına gereken özeni göstermemesine ve eksikliklerini gidermesi gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mobilya görmek

rüyada birinin nişanlandığını görmek mumsema, rüyada nişanlanmak ne anlama gelir, Rüyada nişanlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada makyaj görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada nişanlanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.