Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mobilya görmek

Rüyada mobilya görmek

Kayıtsız Üye
S.a. ben rüyamda bir mobilya mağazasının vitrinine bakıyordum. Yatak odası takımıydı.ama yatağı farklıydı. Yatak iki tane tek kişilik baza aralarında otuz cm. uzaklık vardı ama başlığından birbirleriyle bağlıydı. Tamamen ayrık değildi. Bembeyaz yatak ve çarşaf vardı. Yanımda tanımadığım iki kız koluma girmiş vitrinden bakıyorduk. Ben yatağı böyle olmayanlar var çift kişilik birleşik diyorum ve çarşıda yürüyoruz. Yorumlarsanız sevinirim. Ben bekarım ve bayanım. Şu aralar sorun yaşadığım bir birlikteliğim var. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada mülakata girmek

Yorum: Rüyada mobilya görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Asıl olarak yatak odası takımı veya mobilyası görmek çok hayırlı manaya delalet eder ve mutluluk anlamındadır. Ancak yatakların ayrık olması olumlu manaya işaret etmez. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında meslek seçimi görmek

Mobilya

Kayıtsız Üye
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim, Rüyamda evimizin bulundugu sokakta mobilyalar vardı, benim mobilyalarım mış, komşu esnaflar kullansın diye vermişim, uzunca bir süre kullanmışlar, bazı yerleri kırılmış, ve bazılarının üzeride toz topraktı, bir kısmı kullanılmayacak hale gelmişti babam ben kalanları tamir eder senin evine gönderirim merak etme diyor ve tamire başlıyor

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkarken namaz kılmak

Yorum: Rüyada mobilya görmek

arifselim
Her açıdan bu hayırla yorulanan bir rüyadır. Bu rüyada eski mobilya görmek bekar kişiler için, hayırlı bir kısmete, evli kişiler için ise işlerinin düzene girmesine işarettir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Makyajlı Erkek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mobilya görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.