Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Meyveler Görmek

Rüyada Meyveler Görmek

Ferit ali
Hayırlı ramazanlar hocam ben sizin ile bir rüyamı paylaşmak istiyorum sabah rüyamda bir evde temizlik yapıyorum koltuğun altında anahtar bulup sahibine veriyorum sonra 2 adet yine anahtar buluyorum evde bir kadın birde kısa boylu beyaz gömlekli genç biri var sonra aşağıdan oğlum bağırıyor balkondan ona geliyorum deyip yanına iniyorum kapının önünde meyve dolu kasalar var kasanın içinden mandalına mı portakal mı bir meyve aldım birde şeftali mandalinanın çürük tarafını ayırıp sağlam tarafını oğluma verdim bir elma ağacı altına girdim ağaç çiçek açmıştı annemde çamaşır aşıyordu balkona sonra asker olan eşimin yanına geldim bir sürü çevresinde şakalaşan asker vardı eşim askerlere nöbet tutmuyorlar diye kızıyordu eşim o arada bir kağıda bir şey yazarken bayan astsubay eşime samimi yaklaşmaya çalışınca eşim bana dönüp bu benim karım buda çocuğum dedi sonra bayan astsubay kızıp gitti birden yağmur başladı üstümde çatı vardı ama yağmur damlaları ılık ılık üzerime damlıyordu bir kaç damla şeklinde sonra bir markete girdim poğaçalar simitler bisküviler kekler ne ararsan vardı bir poşet aldım içini bir açtım içinde taze yeşil soğan vardı bir evin balkonuna çıkıp yeşil renkli evleri gösteriyordum oğluma. Rüyamı yorarsanız çok sevinirim Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada martı görmek

Yorum: Rüyada Meyveler Görmek

Tohat
Hayırlı ramazanlar. Eğer hayatında sorunlar varsa bu sorunların çözüme kavuşması ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşantı süreceğine bunun yanı sıra maddi olarak herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine aksine bolluk bereket ve ferah içinde geçecek ömre, eşin ile aranın rüyanın tersi olarak saadet dolu bir ilişki şeklinde sürüp gideceğine delalet edip maneviyatına daha fazla önem vereceğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Motor Kazası Görmek

Yorum: Rüyada Meyveler Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Eşimle bir buçuk senedir evliyim Çocuğumuz olmuyor doktorun dediğine göre normal yollardan asla olmayacağını söyledi genetik bir hastalık var eşimde yani sorun. Ankaraya gidicez Allahın izniyle %40 şansa kalmış artık. Eşim çok üzülüyor bende istihareye yattım hayırlı mı hayırsız mu diye. Rüyamda araba gördüm sonra baktım afedersiniz ahırdayım buzağı var iki üç tane annemlerin güya ahır. Bir el arabası mayıs çıkardım ahırdan tebessüm ettim işte sonra ağaca çıktım güya ceviz ağacı ama olgunlaşmamış olanlar başka Bi meyveymiş onlarda çok şifa varmış diyorum anneme topladım böyle mayhoş Bi tat geldi sonra tatlı Bi tat aldım Bi tane anneme verdim gerisini ben yedim hayrolur inşAllah hocam yorumunuz için şimdiden teşekkürler Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstiharede ne görmek hayırlıdır?

Yorum: Rüyada Meyveler Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Daha iyi günlere, haber almaya, sevince, bulunduğun durumu değiştirecek gelişmelere, kısmetinin önündeki engellerin ortadan kalkmasına işaret etmektedir. Rüyanın tabiri hayırlıdır. İstihare rüyası olduğundan hislerine bakman gerekir. Hislerin seni yönlendirecektir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdane Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar dostlarım rüyamda eşimle arabamızla dolaşıyormuşuz Çindeydik her yerde kamkat ağaçları vardı yerlerden kucağıma irili ufaklı birsürü topladım bazılarının yarısı yeşil diğer yarısı sarıydı. Topladıklarımı arabaya koyucaktım kapıyı açtığımda arabanın içinden dışarı kara tavuk kuşu çıktı bende bakıp gülümsedim. Sonra Balıkesir susurlukta olduk liman gibi bir yerdeydik denizin ortasında öcalanın bulunduğu hapishaneyi görüyoduk bizim olduğumuz yerde polisler askerler vardı ama herhangi bir sorun yoktu nöbettelermiş tebessüm ediyolardı sonra eşim merdivene çıkmış beni çağırdı bende çıktım deniz orda yüksekmiş dizlerime kadar denize girdim kovu mavi ama temizdi. Bu rüyadan 1-2 gün sonra yine bir rüya gördüm eşim büyük siyah bir torba uzattı içinde kocaman kırmızı narlar ve muzlar doluydu sevindim bir tane muz alıp yedim. Bugünlerde hem sevinç hem üzüntü bir arada yaşıyorum bu yüzden anlamlarını merak ettim

Okudunuz mu?  Rüyada mavi terlik görmek

Tohat
Merhabalar. Topladığın meyveler mal mülk olarak yorumlanır. Bir yerden gelecek olan mirasa veya mala ya da kazancının artmasıyla birlikte zenginleşeceğine, nimetinin ve rızkının artacağına işaret etmektedir. Bunun yanı sıra adım adım huzur bulacağın günlere, sevinç ve heyecanın artacağı anlar görmene de delalettir. İkinci rüyanın tabiri ise, evlat sahibi olmaya, maneviyata önem verilmesi ile birlikte aile içinde oluşacak güzel gelişmelerin habercisidir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm. rüyamda evime misafir gelecek diye eşimle markette olduğumu görüyorum. eşim beni bekliyor ben de manav reyonunda muz almak için bakınıyorum. yanımda bu esnada reyon görevlisi bayan arkadaş var. muzun fiyatına bakıyorum pahalı geliyor eşim bana kızar diye aklımda geçirip vazgeçiyorum ama sonra alacam deyip muzu alıyorum 11.5 tl tutuyor muzun ffiyatı. sonra muzun yanında elma ve portakal alıyorum. yanımda olan reyoncu bayan reyondaki dergileri bana gösterip sürekli şunu al bunu al bütün dergileri al diye söyleniyor. ben de almicam diyorum erkek dergisi isimli bir dergiyi hatırlıyorum erkeklerle ilgil i espri yapıyorum bu esnada uzakta duran eşime bana bakıyor mu diye bakıyorum. eşim uzakta beklerken o esada bize bakıyordu. market tarzı yerde meyveleri alıyorum. teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kıldığının sorulması

Tohat
Ve aleyküm selam. Market görmek hayatının monotonluktan çıkarak güzelliklere bürünmesi manasındadır. Aldığın muz ailede herhangi birinde var olan sağlık sorununun düzelmesi ve sıhhatine kavuşmasına, elma aile içindeki samimiyetin, sevginin, huzurun, şefkatin artmasına aile bireylerinin birbirlerine kenetlenmesine, portakal ise haber manasındadır. Mutluluğunu katlayacağın hayırlı bir haber alabilirsin. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
SelamunAleykum hocam. Ben rüyamı şöyle anlatayım. Başlangıçta küçük bir çocuğa yardımım dokunuyor ve o çocuğun ablası geliyor ve bana minnettar olduğunu söylüyor. Bu arada o kişi beyaz eşarplı yüzü gerçekten çok güzel bir kız. Ardından daha sonra benimle samimiyet kurmaya başlıyor ve biz bir anda çok yakın arkadaş oluyor ve hatta ailelerimizde birbirlerini tanıyor oluyor. Daha sonra o kişinin benimle samimi olma sebibinin abisi ile benim aramı yapmak istediğini düşünmeye başlıyorum ama diyorum içimden öyle bir şey olamaz. Ben başka birisi seviyorum. Daha sonra ailecek onların evine gidiyoruz. İlk baş bahçeye giriyoruz ve bahçede çeşit çeşit meyvelerden oluşan ağaçlar oluyor. Pembe renkli nar , yere dökülmüş dutlar ve rengarenk ağaçlar var. Kısa bir süre yerden ve ağaçtan meyve topladıktan sonra içeri geçiyoruz. İçeri geçerken kapıda bir kaç kişi var ama ben yere baktığım için yüzlerini görmüyorum sadece kapıdan geçerken müsaade eder misiniz diyorum ve tabiki cevabı geliyor bende teşekkür ederim deyip odanın kenarına bir dolap oluyor o dolap ile duvar arsındaki köşeye oturuyorum. İçimden düşündüğümde kapıdaki kişinin o kızın abisi olduğunu ve sesinin gerçekten etkileyici olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da kendimi başka birini sevdiğim için bastırıyorum. Ardından tabakalarla ikramlar dağıtılıyor ve benim tabağımı o erkek getiriyor ve bana tabağı uzatırlen neden o kadar köşeye oturdun diyor. Tam o sırada ben onun yüzünü görüyorum ve içimden bu benim sevdiğim adam diyorum ve hem çok şaşırıp hemde çok mutlu oluyorum. Ve Rüyam orada bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Merhem Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her anlamda çok hayırlı anlamlar ihtiva eden bir rüyadır. Kişinin evliliğe doğru gidecek olan ilişkisine, zengin olmaya, maneviyatını yükseltmeye, mutluluğu bulmaya, ayrıca tüm bunları fazla uğraş ve çaba göstermeden nail olup güzel ve hayırlı bir yaşantı edinmeye işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada mezarlık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Meyveler Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.