Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak

Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak

Kayıtsız Üye
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekath,

Nisa Suresinin 41. Ayetinde Allah u teala buyurmuş ki, Her ümmetten bir şahit getirdiğimiz ve seni de onların üzerine bir şahit yaptığımız zaman bakalım kâfirlerin hali ne olacak! . Bu ayet rahmet ayeti midir? Ben rüyamda bu ayeti beni pür dikkat dinleyen bir köpeğe Türkçe mealini ezberden söylüyordum. Yoldan geçen insanlar da bana tuhaf tuhaf ve küçümseyici bakıyorlardı. Rüya Hakkında bilgi sahibi iseniz bana yorumun hakkında yardımcı olur musunuz? Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada müslüman kadınlar görmek tabiri nedir?

Cevap: Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve beraketuh. Değerli kardeşim, Rüyanda okuduğun ayeti kerimenin sana bir ikaz olduğu ve salih ameller işlemeye ile tövbe etmeye davet olduğu çok açıktır. Ama köpeğe bunu okumanın anlamını bilmiyorum. Allah hakkında rüyanı mübarek eylesin kardeşim.

Bu kategoride yer alan Rüyada Mescid-i Nebevi'ye kar yağdığını görmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.