Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Motor Kazası Görmek

Rüyada Motor Kazası Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Bilgisayarda kod yazmak için programlar falan yüklüyordum, ve hafif bir yorgunluk vardı üstümde. Bende o programlar yüklenirken hafif bir kestiriyim dedim ve yatağa yattım ve yaklaşık 5 veya 10 dakika uyudum ve o süre içerisinde rüyamda; Dedemlerin emlak dükkanındayım ve dükkanda sevdiğim bir komedyen olan Levent Kırca var ve namaz ile ilgili bir şeyden bahsediyoruz. Tabi sadece Levent Kırca ve ben değil, dükkanda dedem, dedemin arkadaşları falan var ve namaz hakkında konuşuyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Neyse, sonra namaza gitmek için hazırlanıyoruz ve dükkandan çıkıyoruz. Dışarıda hafif kar yağıyor ve dükkandan çıkarken dedeme "buzlanmış, kayıyor." tarzı bir şey diyorum ve o da bir şey demiyor ya da "evet" gibi bir şey diyor. Bu arada daha sabah, ikindi namazına yetişmemiz gerek.

Okudunuz mu?  Rüyada necmettin erbakan hocayı görmek

Neyse, dükkandan dışarı adımımı attım ve dükkanın dış kapısındaki bahçesinden de adımımı dışarı attım ve adımımı atar atmaz sağ ayağım küçük buzlu bir suya girdi ve bileklerime kadar.

Neyse, zaten ben dükkanın bahçesinin kapısından adımımı attıktan hemen sonra birden akşam olmuştu ve yanımdaki adamlar (dedem de dahil) hiç kimse yoktu, birkaç tane genç adam ve genç kızdan başka.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılmak

Neyse, suratlarını, kim olduklarını hatırlamıyorum ama tanımıyorum da sadece rüyamda tanıyorum sanki.

Neyse, bir çift (sevgili) yolda yürürken karşıdan hızla bir motor geliyor ve adama çarpıyor.

Motorcu hemen motordan iniyor ve buzlanmayla çarpılan adam arabanın altına giriyor ve motorcu da onu oradan çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor. Kalp masajı yapmaya başlıyor motorcu. Adam birkaç defa kalp çarpıntısı oluyor (hani doktorlar kalp masajı yaparken hasta olan birden irkilir ya, işte ondan bahsediyorum.).

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

Neyse, kız arkadaşı bağırıyor "yardım edin" diye ve ben hariç neredeyse diğer herkes adamın yanında. Ben şok olduğum için sadece bakıyorum.

Neyse, sonra adamın yanındaki birisi bir espri gibi bir şey yapıyor ve gülüyor kendi kendine derken beni de güldürüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada motosiklet sürmek

Neyse, sonra bunun yanlış olduğunun farkına varıp hemen gülmemi kesiyorum. Sonra benim eski sınıf arkadaşlarımdan Mustafa diye bir çocuk beni koltuk altlarımdan tutuyor, kaldırıyor ve adamın yanına götürüyor ve bana "yaptığını gördün mü? yaptığını gördün mü? " tarzı bir şey diyor ama böyle demiyor da olabilir tam emin değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada Mekke Medine Yolunda Olduğunu Görmek

Neyse, sonra olay birden değişiyor ve Mustafa benim gıdıklandığımı biliyor ve benim koltuk altlarımı iki eliyle hafif hafif sıkıyor ama ben belli etmiyorum ve bu arada o kaza yapan adam da orada yok.

Sonra birkaç defa beni sıktıktan sonra indiriyor yere ve ben "gıdıklandım ama dayandım." tarzı bir şey diyorum. O da bir şeyler diyor ama hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada mezardan ses gelmesi

Sonra yerde benim eski sınıf arkadaşlarımdan Burak diye birisi, yerde seccade gibi bir şeyin üzerine uzanmış ve Mustafa ile bana soru soruyor, soru şöyle: "Saldırsalar kurtulur musun?" tarzı bir şey diyor ve ben kime dediğini anlamıyorum ben de "kime Mustafa’ya mı?" diyorum ve o da "evet" diyor ama aslında ikimize de soruyor bu soruyu. İlk başta ben cevap veriyorum onun sorusuna "evet, kurtulurum." şeklinde. Ondan sonra ise rüyadan uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada merdivenden indiğini görmek

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Yorum: Rüyada Motor Kazası Görmek

arifselim
Aleykum selam. Tehlikeli işlere girişmek ve risk almak gibi manalarda yorumlanır. Ancak gördüğün o kadar çok ayrıntıları tek tek tabir etmek hem doğru hemde isabetli olmaz. Bu şekilde görülen rüyaların manaları çok berrak olmadığı için Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

rüyada motosiklet kazası görmek, rüyada motor kazası görmek, rüyada motorsiklet kazasi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Namaz selamı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Motor Kazası Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.