Anasayfa
12 Eylül 2021, 11:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mezardan ses gelmesi

Rüyada mezardan ses gelmesi

Kayıtsız Üye
Hayirli sabahlar 1aydir sürekli sekilde mezar ve mezarin içinden.inileme sesleri duyuyordum su bir haftadirda surekli.burasi senin.mezarin.hazirlan az kaldi.diyolar bana ve uyanik bile.olsam o.sesler kulagimda sarki.dinlemek için kulaklik takiyorum yine.o.urkutucu sesi.duyyorum.nolur.yardim edin neden olur bu anlami.nedir


Yorum: Rüyada mezardan ses gelmesi

arifselim
Hayırlı günler. Eğer bu konuyu kafana takmış ve çok düşünüyorsan bu rüyalar artık bilinçaltı ve korkulardan dolayı görülür ve özel hiç bir anlamı yorumu olmaz. Ancak yorum olarak kabirlerden ses gelmesi gerçekleri işitmeye ve hakikati anlamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada motosiklet sürmek

Yorum: Rüyada mezar ve mezar içindeki ölü sesi duymak

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda enıstem dedemın oldugunu soyluyor ve annem hasta oldugu ıcın soylemeyeyım dıorum normalde dedem olelı çok oldu sonra kendımı dedemın ve anenemın mezarında annemle buluyorum annem ben gelemedım babacım annecım sıze rahatsızdım nasılsınız dıe konusurken dedem mezarda baya konustu annemle ben çok korkuyıodum sonra benımlede konustu cocugun olmuyormus hıc uzulme dedı gercektende cocugum olmuyor daha sonra teyzem bızıkacırır gıbı uzaklastırdı dedem mezarından aglama seslerı gelıyordu yorumlarsanız sevınırım

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi

Yorum: Rüyada mezar ve mezar içindeki ölü sesi duymak

arifselim
Allah rızası için doğru harfler kullanarak soru sorunuz! Hiç öldüğü ile olduğu kelimeler aynı şekilde yazılabilir mi? Biz sorularınızı çözmekle mi uğraşacağız yoksa cevap mı vereceğiz?

Bu rüya gerçek hayatta da güzel ve sevindirici haberler almaya alamet eder. İstediğin ve beklediğin bir haberi almaya veya sürpriz gelişmeler görmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mürşidi istemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Cocugumun mezara çekildiğini görüyor ellerimle kaziyom kurtarmaya çalışıyor anne diye bağırıyor kaziyom mezarı tabutun içinde ateş yanıyor onlarida çıkarıyor tabutun içinde kafa tası beyaz bir ışık anne diyor


arifselim
Bu rüya hem sana ve eğer sorumluluk çağında ise evladına bir uyarı gibi kabul edilebilir. Ahireti, cennet ve cehennemi düşünmek ve Allah’a verilecek olan hesabı tefekkür edilmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir akrabamızla mezarlık ziyaretine gitmişiz ve bir mezarın içinden inleme sesleri,bırakın beni gibi sanki ateşte yanıyor ve kurtulmaya çalışıyor gibi sesler duyuyorum.bunun anlamı nedir?


arifselim
Rüya sahibine ahireti, hesabı, cennet ve cehennemi hatırlatma niteliğinde kabul edilir. Böyle rüyalardan herkes kendine ve rabbine karşı bir ders çıkarabilir ve ibadetlerine önem verebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada meşe ağacı görmek

Hande Akalin
Meb hocam. Dün gece rüyamda kanser hastası olan abimin öldüğünü gördüm. ( Normalde yaşıyor). Biz ailemle onun mezarını ziyaret ediyoruz ve dua ediyoruz. Daha sonra mezarlıktan çıkarken bir mezar var. O mezardan babacım, burcin diye aglamakli seslenen bir kadın sesi duyuyoruz.Ve mezarın üstünde yatan bir süs köpeği vardi. Bizler ailece korkup mezarlıktan kaçıyoruz ama sesleri hala duyuyoruz. Ablam o mezara bastigi için ayağında o mezarın tasi ve toprağı oluyor. Ve o topraklarda bile kadının sesi yankılanıyordu. Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılan bebek görmek

Tohat
Hayırlı günler. Görülen rüyanın çok hayırlı olduğu hasta olanın uzun ömre nail olacağı ve güzel sıhhatli bir ömür geçireceği, aile içerisinde yaşanacak hayırlı ve olumlu yöndeki olaylara işaret etmekte olup kara bulutların ortadan kalkarak güzel ve iç açıcı günlerin meydana gelmesi ile tabir edilmektedir. Yine de en iyisini Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Nurettin yıldız hocayı görmek ve ile sohbet etmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda köydeki evin harman tarafında yeşil bir alanda kardeşimle kendimi gördüm.evin önünde uzun bir masa tavuk pilav yeniyordu.ama sol tarafında eski bir mezar vardı çökmüş nina nina ismini söyleyen bir erkek sesi duydum yaklaştım selam verdim Müslüman mısın dedim.farklı bir dilden konuşuyordu. rüyamın aralarında karıncalar da gördüm.sonra bir ağırlık varken üstümde rüyamın içinde uykudan uyandım.o mezardan seslenen kişi cin midir bilmem görünmeden konuştu mısırlı olduğunu Süleyman’ın hükümdarlığıyla ilgili kötü bir şey söyledi.ben de o tek Allah’a inanıyor ondan sonra gelen hükümdarları saydım.bu arada eltime büyü yapılmış.oyuncakları konuşturdum bıçak gibi bir levhada yapılan bütün büyülerin çeşitlerini okudum.sonra bir erkek ismi soy ismi okudum.halen benimle uğraşan bir cin saçımı çekerken sabah ezanında uyandım.son zamanlarda sürekli mezar görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada namazı şaşırmak

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabirinde genel anlamda dünyaya olan heves ve merakının artmasına yönelik olduğunu, dünyanın zevku sefasına takılman, güzellik ve rahatına aldanman dini gereklerinden uzaklaşarak asıl görevini unutma olasılığına veya aksatma gibi durumlar yaşamana delalet etmektedir. Rüyan aynı zamanda elinin bollaşması, rızkının artması, maddi refaha kavuşman gibi manalar içermektedir.
Gördüğün mezarın görülme şekline göre değişmektedir. Fakat genel itibari ile hayırlı haber, tövbe etmek veya dünya hayatıyla ilgilidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada namazı kazaya bırakmak

rüyada mezardan ses duymak, rüyada mezardan ses gelmesi ne demek, rüyada oglum ölmustu mezarın içinden ses gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Mezarda Namaz Kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mezardan ses gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.